Tvättstuga

Jag har den roande sysslan, tvättstuga idag. Dessutom har jag hunnit med att dammsuga och rensa lite i frysen. Min tanke var att åka och storhandla senare i eftermiddag men det finns inte så mycket plats i frysen. Det får bli till att fylla på skafferiet ordentligt istället. Min favoritolja har tagit slut, eller fel, all olja är helt slut och så kan vi inte ha det.

Här i Stockholm skiner solen för fullt och jag har egentligen lust att packa en picknickkorg med grillkorv, bröd, senap, ketchup, någon god röra, en termos med varm choklad, grädde och bullar och sen dra iväg till ett mysigt grillställe. Men tvätten måste fixas så vi får ta grillningen i veckan då kidsen har sportlov.

I morgon kommer äldsta dottern hem från Norrköping. Hoppas hon har haft det skoj hos sin kompis.

Nu måste jag gå ner till tvätten // Fröken Groda

20120226-133932.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tvättstuga

  1. Fröken Jenny skriver:

    Att tvätta i tvättstugan är det tråkigaste som finns speciellt när man har vant sig att tvätta i sin lägenhet…Men vi ska bygga om vårt badrum i vår och då ska en tvättmaskin och en torktumlare in:) Hoppas allt är bra med dig, kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s