Trött

Det är andra kvällen i rad som jag slumrar till på jobbet. Jag gör inget annat än gäspar hela tiden, från det jag går upp till dess att jag somnar på kvällen.

Idag blev det inte alls som jag hade planerat. Min tanke var att gå runt i Farsta centrum och kolla på böcker och kanske lite kläder. Det får bli till helgen istället, bland alla andra köpgalna Stockholmare.

I morgon ska jag och mannen till Hotel Hansson på Afternoon Tea. Jag fullkomligt ÄLSKAR det och kan gladeligen sitta och njuta av scones, te och bakverk varje helg på något mysigt ställe. Jag har aldrig varit på Hanssons tidigare så det ska bli spännande. Tidigare har vi besökt Chaikhana, Lady Hamilton, Cadierbaren och Classic Tea Room. Favoriten är definitivt Cadierbaren och dom har även en underbar frukost som jag varmt rekommenderar. Det är väl värt varenda krona kan jag lova. Se till att boka bord i GOD TID bara.

Trevlig fredagskväll // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Trött

 1. Karin skriver:

  Jag gillar din blogg!

  Gilla

 2. HEMIMAMMA skriver:

  Hoppas att dina förväntningar slår in =0)

  Hemikram

  Gilla

 3. Anna skriver:

  How much is it, på Cadierbaren?

  Gilla

 4. Vad mysigt med afternoontea. 🙂

  Gilla

 5. madonnan skriver:

  Jag gillar din blogg! 😉

  Och vad mysigt att fika på olika ställen, känna atmosfären, spana in människor tillsammans. Hoppas det blir en mysig eftermiddag!

  Kram

  ps. Ska försöka få in gamla AB-bloggares nya inlägg som du har..får se om jag lyckas. ds.

  Gilla

 6. Fotografen skriver:

  Och du behåller din 9:e plats.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s