Jag är deprimerad

Jag sitter just nu på ett ställe i Hammarby Sjöstad som heter Ying. Det är ett kinesiskt hälsocenter som erbjuder massage, akupunktur, akupresur och andra traditionella kinesiska behandlingar. Mannen är nu på akupunktur efter konsultation av deras läkare.

Själv pratade jag med läkaren om mina sömnproblem och för att jag ständigt är trött. Hon kunde läsa av det mesta på mina kalla händer och fötter samt pulsen i båda handlederna. Min diagnos blev att jag är deprimerad, mår psykiskt dåligt, har dålig matsmältning och jobbar alldeles för mycket.

Ja du, jag kanske behöver min semester som snart är här. Tre ljuvliga veckor i Thailand med sol, bad, utflykter och underbar mat.

Undrar om mitt jobb accepterar en sjukskrivning fram tills semestern? Doktorns ordination ju.

Nu får vi se vad dom ska ha för kalaset. Det kanske är här som den depressiva delen kommer in, ha ha ha.

Sköt om er // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag är deprimerad

  1. HEMIMAMMA skriver:

    Det är inte roligt att vara deprimerad så jag hoppas verkligen att du slipper det…

    Hemikram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s