Trist dag

Idag har jag roat mig med att ha tvättstugan. Kidsen och mannen har fått sina jackor tvättade och 2 maskiner kördes med handdukar. Dessutom så åkte även hallmattan in i en maskin också för den var väldigt skitig. Det är det värsta med det här slasket, allt blir så smutsigt i hallen.

Vi har precis ätit varsin semla så nu är åtminstone jag mätt 😉

Nu ska jag sätta mig och skriva lite brev.

Ha en fin kväll // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s