Brevläsning

Nu ska jag lägga mig och läsa två brev som kom idag. I helgen ska jag sätta mig ner och försöka svara på några brev som kommit i veckan. Mitt huvud har värkt så mycket så jag har verkligen inte orkat med att skriva något.

Idag fick jag en härlig komplimang av yngsta dotterns kompis. Hur ung ÄR du egentligen? Jag sken upp som en sol så klart för jag själv retar mig på alla rynkor som nu kommit tillbaka. Min Botox har försvunnit helt så nu ser jag ut som vanligt, ha ha ha. Så jag är kanske ganska så ung trots allt 😉

Sov gott // Fröken Groda

20120217-230008.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Brevläsning

  1. HEMIMAMMA skriver:

    Skit i Botoxen det är det som innanför pannbenet som avgör åldern, inte det du drogar på utsidan på pannbenet!!!

    Hemikramar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s