Lite blandad kompott

Igår var det Tupperwareparty hemma hos mig, trevligt men synd att så många var sjuka 😦

Tyvärr är det såna tider just nu, nästan all ordinarie personal har varit hemma hela veckan och nu börjar även vikarierna känna sig hängiga.

Jag hoppas så klart på att jag får hålla mig frisk även om det faktiskt vore skönt att stanna i sängen en vecka. Förmodligen tycker jag annorlunda när jag väl blir sjuk.

Igår skickade även äldsta dottern in sitt gymnasieval. Hennes planer är att läsa till veterinär eller läkare så till gymnasiet är det naturvetenskaplig linje som gäller. Vissa skolor hon har sökt in på är det otroligt intagningspoäng, 300-320. 320 är maxpoängen så det blir till att ha MVG i ALLA ämnen. I den ena skolan är det dessutom ett intagningsprov där man måste ha 95% rätt. Hon har även sökt till några andra skolor med lite lägre poäng, så hon inte står utan plats till hösten om betygen inte skulle räcka till. En skola har dessutom Natur med inriktning medicin, skojigt.

Gårdagen slutade med huvudvärk och på samma sätt började den här dagen, så jädrans less på det här nu. Om 11 dagar ska jag äntligen till Lasercenter för att få min Botox. Nu vet jag att min migrän, oftast, kommer då jag kisar. Jag är nog ganska ljuskänslig för det räcker att jag är inne och solen skiner, då åker pannan ihop, vilket resulterar i huvudvärk. Dagsljus och snö är ingen vidare kombination heller. Så fort jag har tagit mina botoxsprutor så kan jag inte kisa lika mycket och då får jag inte ont i huvudet, suveränt. Botox fungerar ju så att dom får musklerna att slappna av.

Nu ska jag ta en kopp kaffe // Fröken Groda

20120216-075727.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Lite blandad kompott

 1. Roligt att du har en sån duktig dotter ! Brukar propagera för att jobba bra i skolan åt grabben, men just nu är han ansvarslös tonårsslyngel och vill bara ha kul ??? Vi talar ofta, ofta om värdet av bra betyg och att kunna välja precis vad man vill göra/läsa efter gymnasiet, det blir intressant att se om nåt går in.
  Vi är på sportlov i Härjedalsfjällen, grabben har sin bästa kompis med sig, men han är så , ursäkta, fjantig vår kille att kompisen verkar allmänt less nu. Vill inte de ska tröttna på varann. I övermorrn åker vi hem, då är veckan slut och jag med den.
  När har ni sportlov ???

  Ha det så gott !

  Kram fru Groda

  Gilla

  • misskermit skriver:

   Det är tråkigt när dom är på olika mognadsnivåer men jag hoppas att dom finner varandra och håller sams tills ni kommer hem. Det kan ju vara nackdelen när man åker bort tillsammans så där. Man kan leka bra på dagarna, eller umgås om man är tonåring, ha ha ha, men sen när det blir så intensivt så inser man att man är på olika nivåer.

   Vi har sportlov vecka 9 här i Stockholm.

   Gilla

 2. HEMIMAMMA skriver:

  Hoppas att hon orkar sina studier, jag har hört att det kan vara tufft?

  Hemikramar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s