Sista kvällen

Jobbar kväll även denna otroligt soliga och härliga söndagen. Vad som står på schemat vet jag inte riktigt men något bullbak blir det inte. Om det blir lugnt så ska jag nog passa på att läsa lite i boken som för tillfället är lite tradig tyvärr.

I morgon ska jag äntligen fixa till mina ögonfransar. Jag saknar verkligen mina långa svarta fransar så det ska bli så skönt. Hoppas bara att det är ett bra ställe, har aldrig varit där nämligen. Annars får jag leta vidare, helst på Söder så det inte blir så långt att åka.

Nu ska jag fortsätta att heja på Sverige i hockeyn.

Ha en fin kväll // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sista kvällen

 1. Ida skriver:

  Svar; Jo då tjänar man säkert mycket bättre 🙂

  Gilla

 2. HEMIMAMMA skriver:

  Lycka till med det!

  Hemikram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s