Hotelljakt

Den här dagen ska jag lite mer aktivt söka efter bra boende för vår semester. Jag borde nog boka en bil redan nu också så allt är fixat innan vi landar. Tid finns fortfarande men frågan är om det är lika stort utbud på bilarna om en månad.

Jag har dessutom en del mail som jag behöver svara på men jag tog inte datorn med mig till jobbet så dom får vänta. Att skriva långa mail på iphonen är inget jag direkt längtar efter. Hmm, just ja, datorn är hemma. Får ta hotellen i morgon med andra ord.

Hur får man en välsvarvad kropp på 5 veckor, någon som vet? Helst utan att behöva göra trista, jobbiga och svettiga övningar som man hatar. Jag hatar verkligen att träna så jag skulle vilja ha en fin genväg till den perfekta kroppen, ha ha.

Ha en bra dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s