En lång dag framför mig

Befinner mig på Södertörns Tingsrätt och ska vittna om en händelse som skedde på jobbet för ett och ett halvt år sen. Jag är mest nervös för att säga något fel så äcklet går fri. Men här finns det några Selectamaskiner med kaffe och godis att lugna nerverna med, ha ha ha.

Jag har med mig en bok att fördriva tiden med, Tjockare än vatten av Mark Billingham.

Idag är nog första dagen på en vecka som jag inte har migrän och det är grymt skönt. Jag är väldigt less på värken just nu och längtar verkligen efter mina sprutor. Den 27 februari är det dags igen, då bär det av till Lasercenter för ny dos Botox.

Ha en fin dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till En lång dag framför mig

  1. HEMIMAMMA skriver:

    Hoppas att allt går bra!

    Hemikram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s