GPS på tonåringar

På kvällen fick jag ett samtal från barnens pappa, han undrade om den äldsta dottern var hos oss. Hon hade inte kommit hem ännu och han tyckte att det var olikt henne att inte höra av sig eller svara i sin mobil. Då det gick fram signaler och hon inte svarar så blir man lite orolig. Som alla tonårsföräldrar vet så är mobilen deras bästa vän som de ALDRIG släpper taget om. De finns alltid tillgängliga och svarar på stört, oavsett tidpunkt eller plats. Gör dom inte det så tror man genast att något inte står rätt till.

Efter lite efterforskningar så visade det sig att hon och en klasskompis skulle till Eriksdalsbadet efter skolan och de hade även meddelat pappan om det. Det är bara det att skolan slutar strax efter 14 och det tar en kvart att gå till badet och om dom då inte är hemma vid 20 så undrar man verkligen. Dottern är dessutom inte den badglada typen så att hon skulle befinna sig där fram till de stängde var inget jag ens funderade på. Så fel hade jag för klockan 21 fick jag tag på henne och då höll de på och bytte om!!! Jag antar att det fanns en hel del ögongodis där för badat lär de inte ha gjort i 6 timmar 😉

Man borde kunna operera in ett litet microchip med gps i alla tonåringars armar så man vet var de håller hus.  

Nu kan jag fortsätta jobba i lugn och ro åtminstone // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till GPS på tonåringar

 1. Tant Otto skriver:

  GPS på tonåringar vore ganska praktiskt…för mobilen svarar de inte alltid i…det är så enerverande att ringa utan att få svar och man blir både orolig och arg…men oftast så har de en bra förklaring…de är bra på att förklara sig de goa barnen. 🙂
  Kram och ha en skön helg lilla grodan!

  Gilla

 2. agbl skriver:

  Som tonårsförälder blir man VERKLIGEN orolig när de inte svarar när man ringer mobilen, när man vet att den är deras allra käraste ägodel som de inte lämnar utom räckhåll…..Microchip med GPS vore toppen:D!

  Gilla

 3. Anonym skriver:

  Ge henne en iPhone och aktivera ”Find my iPhone”
  Då vet du åtminstone ungefär vart hon befinner sig.
  Jag tror inte hon skulle tacka nej till den 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s