Tove Styrke

Idag ska jag på Debaser med den äldsta dottern och se Tove Styrkes spelning. Om hon vill ha mig med egentligen vet jag inte men hon är så illa tvungen då hon är under 18 år 🙂

Dottern ska först möta upp några andra fans utanför Debaser vid 16 för att äta middag tillsammans, lyssna på soundtracket och prata med kvällens huvudperson, Tove. Förhoppningsvis så blir det inga problem med åldern då men vid själva spelningen så måste jag vara med. Då allt är arrangerat med Sony Music och dom är en grupp i blandad ålder så tror jag det går bra. Det trodde även dom som höll i allt så vi får hålla tummarna. Jag jobbar till 16 och kan inte göra så mycket åt det annars ändå. Dottern brukar greja det mesta så 😉

Jag har nu läst ut min andra bok redan, japp det är snabbt då jag är lite dålig på att läsa nuförtiden, så nu ska jag leta fram en annan härlig bok.

Någon som har ett bra lästips åt mig?

Trevlig dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tove Styrke

 1. agbl skriver:

  Kul grej! Hoppas dottern blir nöjd:).
  Håller på att läsa en jättebra pocketbok nu; ”Vad mina döttrar bör veta” av Elizabeth Noble. Fick den av min dotter när jag fyllde. Läser man på baksidan låter den lite dyster, men den är händelserik och riktigt bra( har läst drygt 2/3). Rekommenderas; om du gillar nutida handling, igenkänning och drama.
  //Agneta

  Gilla

 2. HEMIMAMMA skriver:

  böckerna om Ayla brukar alltid vara bra och den sista delen kom ju i somras…

  hemikram

  Gilla

 3. hetapricken skriver:

  Böckerna av Lars Keppler är urbra!
  Avalons dimmor är mycket bra men jag kommer inte ihåg vad författaren heter.
  Janet Evanovich böcker är hysteriskt roliga men har även lite spänning i sig.
  Marian Keyes skriver oxå väldigt bra.

  Det är vad jag kan komma på just nu.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s