Julklappar

Det här är nog första året som jag inte har handlat några julklappar ännu, FAST det är slutet av oktober.

Jag har inte den blekaste om vad jag ska köpa riktigt, bara lite småideér än så länge. Vi har inte så många att köpa till så det borde vara ganska så enkelt kan man tycka. Fast kidsen börjar bli så stora så de önskar sig mest dyra klappar, presentkort och pengar. Kläder brukar vara populärt att få i sina klappar också, så länge det inte är underkläder, Björn Borg undantaget 😉

När det gäller julklappar så har jag oftast inga problem att hitta något men just det här året så står det still, både till kidsen och mannen.

Jo, jag har hittat en sak till mina svärföräldrar förresten, en kokbok.

Amanda – Kan inte du skriva en liten önskelista i din blogg så jag vet lite vad du önskar dig av Tomten. Tänkte så jag kan vidarebefodra lite önskningar till honom i fall han skulle kontakta mig snart.

Vid tillfälle ska jag själv skriva min lilla lista till Tomten.

Vad önskar ni er för något och har ni köpt några klappar än?

Trevlig onsdag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Julklappar

 1. Jag skriver:

  Ett år gav jag ett kultur-/konst-/designkort till mina vuxna barn och svärsöner. En summa pengar som de inte fick förrän de hade bokat biljett, köpt något. Blev mycket uppskattat.

  Själv önskar jag mig Tomas Tranströmers dikter, en tjock vacker kofta, stora tekoppar, en sop med långt skaft, ett macroobjektiv, och någon skiva med Melody Gardot.

  Bra att du påminde, dags att be om önskelistor, men jag har två födelsedagar att klara av först.

  Gilla

 2. HEMIMAMMA skriver:

  Vi köper av naturliga skäl bara till barnen och vi kan köpa dem när som helt och lite då och då… men i år blir det extra tufft eftersom varje krona som blir över går till bygget… så det får bli ”tjänster” alltså upplevelser och annat… själv önskar jag mig ingenting mer än mina näras goda hälsa… jag har allt jag behöver…

  Hemikram

  Gilla

 3. Sven skriver:

  Du kanske hunnit med det mesta nu redan men måste bara tipsa om Coolstuff. Jag hittar alltid lite småpryttlar där till mina barn när fantasin tryter 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s