Jäkla huvudvärk

Jag tror det är tredje dan i rad nu som huvudet värker. Fördelen är att värken släpper mycket snabbare nu sen mina sprutor, jag ligger inte hela dagar längre.

Nu sitter jag på sonens tennis och hoppas att allt släppt lagom till jag har tvättstugan på dagen. Tvättkorgen har svämmat över så jag är så illa tvungen att tvätta, med eller utan huvudvärk.

Mina planer hade varit att åka till klubben med Obama den här söndagen men det skiter sig dels då han är halt och sen tvättstugan. Han har så mycket energi i kroppen som vill ut så jag längtar tills jag kan släppa honom lös igen. Det som är skönt är att han själv känner sina begränsningar när det gäller att hoppa upp på stenar, bänkar och hoppa över stockar.

Jag ska försöka att fixa till min telefon sen också, det var en massa som skulle laddas ner sa dottern. Sonen har dessutom ett historiaprov i veckan som han behöver förhörshjälp med. Det som är suveränt är att äldsta dottern vet ungefär hur läraren lägger upp sina prov så hon är perfekt för att förhöra sonen. Får hon dessutom en slant för det och lite update för sina egna studier så är hon nöjd.

Ha en fin dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Jäkla huvudvärk

 1. HEMIMAMMA skriver:

  Det låter som en praktisk lösning!! =0)

  Hemikram

  Gilla

 2. Lena skriver:

  Hallå, förstår att även du får botox mot din huvudvärk, är nu lite nyfike på hur det verkat på dig? jag har fått en gåg får drykt 3 månader sedan och ska få en ny dos den 9 januari. Jag hade ståndiga tryck ( smärtor ) runt ögonen och i nacken det försvann helt 😉 men där emot mina riktiga huvudvärksdagar är nästa lika många som innan, det som är positivt att jag orkar hämta kraft/energi när jag nu har helt bra dagar. Vill också säga att mina ögonlock hänger och jag ser tröttare ut än innan, men det får det vara värt om det nu inte går att göra något åt det också 😉 / ha det så bra Lena

  Gilla

  • misskermit skriver:

   Jag har tagit ett par gånger och behöver göra det nu igen för värken börjar komma tillbaka. Nu har inte jag fått det här på remiss så jag betalar det själv. Jag tar runt ögonen, mellan ögonen och pannan och det har tagit bort min migrän till säkerligen 95%.
   Att dina ögonlock hänger kan vara en bieffekt av att musklerna slappnar av men det ska ju automatiskt bli bra när effekten försvinner. Om du har remiss kanske det är svårt att själv påverka vart du vill ha dina sprutor men gå till en annan läkare och kolla upp alternativen. För mig är det nämligen tvärtom, jag ser mycket piggare ut 🙂 Och JA, jag gör det även för att bli av med lite rynkor, ha ha ha. Lycka till med nästa sprutdos.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s