Ganska så lugn dag

I morse så åkte jag och äldsta dottern som vanligt till stallet. Det är verkligen inte speciellt roligt att gå upp tidigt en lördagmorgon men vad gör man… När man väl har kommit dit så är det riktigt trevligt.

Hon åkte sen med en kompis till Lidingö för att träffa Andreas Weise. Ni vet han från Idol förra året.

Vi andra åt en stadig brunch med pocerade ägg, äggröra och bacon.

Jag har hunnit med att dammsuga och skura golven också men sen så gjorde huvudvärken sig påminnd . Det slutade med ett par timmars sömn för att den skulle ge sig. Nu ska jag damma lite innan jag slänger mig i soffan med en Xanté.

Trevlig lördag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ganska så lugn dag

 1. HEMIMAMMA skriver:

  Äter du enligt LCHF??

  Hemikram

  Gilla

  • misskermit skriver:

   Nja, inte direkt. Mannen gör sitt allra bästa just nu och det går ganska så bra tycker jag. Det är inte så jättemycket fusk från hans sida, ha ha ha ha. Jag skulle inte klara av det tyvärr för jag vill verkligen äta det jag VILL och är sugen på.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s