En ny livsstil

Jag måste försöka skärpa till mig när det gäller att gå upp på morgonen. Om det är någon som är morgontrött så är det verkligen jag. Min mobil plingar i 45 minuter innan jag är så illa tvungen att gå upp för att hinna med att duscha och gå ut med Obama innan jobbet. Han är inte heller speciellt pigg på morgonen och skulle gladeligen ligga fram till 9-10 varje dag om han fick.

Nu har jag bestämt att gå upp så fort klockan ringer och inte nog med det, jag ska även ställa klockan en halvtimme tidigare. Idiotiskt, fullkomligt ogenomförbart och inte ett dugg genomtänkt skulle nog mannen säga MEN jag ska försöka. Frågan är bara när jag ska börja 🙂

Nepp, i morgon ringer klockan 5 och jag ska gå upp omedelbart och duscha för att sen kunna ta en kopp kaffe till Nyhetsmorgon innan det är dags att väcka Presidenten. Det som tar emot är att jag är ledig i morgon och kidsen behöver inte bli väckta förrän klockan 7. Kanske ska jag skjuta på mina planer…..

Trevlig kväll // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En ny livsstil

  1. HEMIMAMMA skriver:

    Hur gick det?

    Hemikram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s