Side Doga Pension

En dag gick vi in till Side och stannade kvar på ett otroligt trevligt litet pensionat. Dom hade bara 8 rum och det var väldigt spartanskt vill jag lova. Det var ett riktigt familjärt pensionat och servicen gick det inte att klaga på.

Det låg i slutet av själva centrum, en kort bit från busstorget och den östra stranden. Personalen som jobbade där var lite allt-i-allo, kock, städare, servitörer, kompisar och pass-oppare. Vill man ha en personal som går klädd i skjorta och är välvårdad så har man definitivt hamnat fel. Mannen som tog emot oss, och sen passade upp på oss under vår tid, hade ett slitet linne och trasiga shorts och hade knappt borstat håret 🙂 När vi kom tillbaka från middagen ute på stan så satte vi oss i deras STORA soffa och tog en drink, eller två eller tre. Med jämna mellanrum så kom han eller hans dotter med diverse tilltugg, nektariner, vattenmelon och nötter. Dessutom så var han väldigt pratglad och talade gärna om ditten och datten. Han arbetade annars med att tillverka trämöbler och de vanligaste kunderna var hotell och restauranger.

Tyvärr fick jag inte så bra bilder men här kommer några åtminstone.

Ha en fin fredag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Side Doga Pension

  1. HEMIMAMMA skriver:

    Ha en trevlig helg du med!!

    Hemikram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s