Att känna sig helt malplacerad

I fredags var jag och mannen på tatueringsmässan i Münchenbryggeriet. Jag kan lugnt säga att jag inte passade in överhuvudtaget. Mannen är sugen på en tatuering men jag tycker att konst ska hålla sig på väggarna 🙂

Jag gick runt och kollade på olika tatuerares portfolios och konstaterade snabbt att alla var helt olika i stil, genre, kunskapsnivåer osv. Det fanns en eller två som höll en bra klass och de var från Tyskland om jag inte minns fel.

Det där med nålar, smärta och permanent resultat är nog inte riktigt min grej.

Jag brukar vara väldigt bra på att anpassa mig efter olika situationer, platser och sällskap men den här gången så kände jag mig riktigt malplacerad.

Har DU någon tatuering och i så fall vad och vart?

Trevlig kväll // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Att känna sig helt malplacerad

 1. anki skriver:

  Håller med dej! Jag vill inte heller ha någon tatuering. Gör ont och sedan sitter där för evigt. Det får bli en gnuggis tatto 🙂

  Gilla

 2. suttecity skriver:

  Näe här kommer det inte tatuering på denna kroppen kan jag säga. Vill inte få in en massa skit i kroppen vad gäller färg och så har jag inget behov att smycka ut mig på det sättet även om det finns väldigt många duktiga tatuerare som gör fina motiv. Inte min bag alls.

  Gilla

 3. Åsa skriver:

  Nålar och smärta verkar du ju inte ha problem med;-) En tatuering ska ha en innebörd, man kan inte bara gå in och titta i en bok och säga den vill jag ha. Blir nog 1 till för mig och det gör faktiskt inte ont bara irriterande

  Gilla

  • misskermit skriver:

   Smärta går ganska så bra och nålar så länge jag slipper se dom 😉
   Absolut, jag håller med dig där. En tatuering ska betyda något och säga något annars verkar det inte vara någon mening med dom.

   Gilla

 4. Britta skriver:

  Nej, jag har ingen tatuering och jag har aldrig längtat efter någon heller:-) Jag kan tycka det är synd när ungdomar gör många tatueringar som kanske är ok när man är tjugo, men senare i livet kanske de inte känns lika inne. Ha det så gott!

  Gilla

 5. riddrickmadooxx skriver:

  jag är fullgaddad på både armar och ben, dock så tänker jag inte så mycket på dom längre då de gjordes i ett tidigare stadie i livet, men jag ångrar ingen av dom och jag skulle kunna göra fler. konst är till alla men de är inte alla som uppskattar den. Jag läste hos en tattuerare ” mäniskor som inte är tattuerade har en förmåga att gnälla på dom som är tattuerade medans en tattuerad aldrig gnäller på dom som ingen har” De stämmer väldigt bra in, jag skulle aldrig få för mig att tjata på någon att dom ska lägga sig för nålen bara för att de är mitt intresse, men desto fler har gnällt på mig hur jag kan göra så med min kropp.

  Gilla

 6. Ewa skriver:

  Nope inte en enda och kommer nog aldrig skaffa nån heller =) Känns skönt att man inte är ensam =) Min dotter har atuerat sig ,, för visso rätt snyggt men ………………. aja hon gör vad hon vill !! =)

  – Im too old for this shit 😉

  Kraaam

  Gilla

 7. Tant Otto skriver:

  Ingen tatuering här heller…men jag har tänk göra en fast jag vet inte vad den skulle föreställa…så jag har låtit det bero…den måste ju betyda något för en annars kan det ju kvitta…

  kraaaam

  Gilla

 8. hmm77 skriver:

  Jag har en ödla på ena sidan av svanken… Gjorde den när jag var 22 och har inte ångrat den..
  Vill dessutom göra en tatuering till på vristen.. Men den ska ha mer innebörd och är väldigt väl planerad… Mina barns födelsedatum ska stå med.
  Kramar, Hanna Hmm

  Gilla

 9. Nix, ingen tatuering ! Men mina barn har och deras män, lillkillen är för liten än. Tycker egentligen som du även om jag vant mig nu.

  Hoppas det är bra med dig !

  Kram

  Gilla

 10. HEMIMAMMA skriver:

  En ängel på min högra skuldra – en koppling till mitt riktiga namn =0)

  Hemikram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s