Äntligen fredag

När jag kom till jobbet i morse så tyckte jag att det var en alldeless perfekt dag eftersom det är fredag och sen HELG, vilket oftast betyder LEDIGT.

Senare så kom jag på att det är min jobbhelg nu så någon direkt ledighet blir det inte 😦

I morgon har jag egentligen lust att försöka byta pass och försöka hitta några biljetter till Dolly Parton som uppträder i Globen. Undrar hur många gånger jag sett en artist, teater, musikal eller något annat skoj göra reklam för kommande spelningar och då tänkt att jag BORDE nog beställa biljetter, för att sen dagen innan premiären inse att jag inte gjort det och bli sur på mig själv.

Det här är ett sånt tillfälle….

Obama tycker fortfarande att det är lite läskigt med vatten men nu har han kommit fram till att han kan simma utan att få panik. Springa ut efter leksaker är också något som fungerar nu även om han snabbt som sjutton vill upp till stranden när han plockat sin sak.

Visst ser han bra grym ut när han rullar sig… Det ser ut som hans öron trillat av 🙂

Ha en fin dag // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Äntligen fredag

 1. Lustgården skriver:

  Det blir nog en bra helg hur som helst !!!!
  Ha det
  /Adam

  Gilla

 2. HEMIMAMMA skriver:

  *Skrattar*

  en sådan charmprins =0)

  Hemikram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s