Vad tycker ni om överraskningar?

Jag fullkomligt älskar överraskningar, både att ge och få. Fördelen med att ge är att man får njuta av dom under en längre tid, medan man planerar själva överraskningen och sen när man ger bort den. Nackdelen är såklart att man måste hålla tyst om det, ibland fasligt länge.

När jag planerade mannens 40-årspresent så höll jag det för mig själv i mer än ett år. Att dessutom lägga undan pengar utan att han skulle få reda på det var en pärs. Hans present var en tre veckors semester i Thailand med en hel del utflykter som jag bokade hemifrån. Jag hade bokat en bil den första veckan, vi hade ett flertal fina hotell den veckan, vi hälsade på syster min i Khao Lak, vi var på tre båtutflykter och hade det väldigt härligt.

Mellan varven kan han få lite fina direktiv som i sin tur leder till en schysst överraskning. Ibland så kostar direktiven lite för honom men några smällar får man väl ta 🙂

Det har hänt att jag bett honom tanka upp bilen för att vi ska iväg på något eller ta en tur till Systembolaget för att köpa lite Champagne som vi ska ha med någonstans. För några år sen så tyckte jag att han borde passa på att gå på herrarnas, vi var i Farsta och julhandlade, för man vet aldrig när man springer på en toalett igen. Så fort han låste dörren om sig så stack jag ner till bilen och drog iväg till Grand hotell i Saltsjöbaden och väntade in honom. Jag hade bokat in en taxi till honom strax efter att jag åkt. Hur skojigt som helst för han behövde inte gå på herrarnas egentligen.

Förrförra september när vi firade femårsjubileum så hade jag bokat en vecka till Gran Canaria tillsammans med ett par som vi träffade i Side några år tidigare. Tyvärr så var jag tvungen att berätta veckan innan vi åkte att vi skulle iväg annars var planen att berätta samma dag.

Nu är det ganska så tomt på den fronten så det kanske är bäst att jag hittar på något igen.

Någon som har något förslag?

Trevlig onsdag // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Vad tycker ni om överraskningar?

 1. madonnan skriver:

  Vad roligt det låter 🙂 Och vilka fiffiga idéer. Hoppas du kommer på nåt nytt o bra, här är det tomt på fantasi för tillfället…

  Kram

  Gilla

 2. Ewa skriver:

  Ojj inga dåliga överaskningar heller !! 🙂 Skoj !!

  Nej har tyvärr inga ideer ,, är kass på sånt !!

  Kraamar & Lycka till

  Gilla

 3. starkskör skriver:

  Hej, fröken Groda!! :o)
  Jisses… och du tror att man ska kunna komma på bättre saker än du har gjort?? *hahaha*… Vilka roliga saker du har hittat på! *impad*

  Det har varit lite stillestånd med mitt läsande hos andra, men nu har jag uppdaterat mig lite hos dig också :o)

  Ha det så gott så ses vi här på bloggen igen…

  *kram*

  Gilla

 4. starkskör skriver:

  men… jag måste lära mig att göra smajlisarna annorlunda än jag normalt gör *haha*… ser ut som jag är konstant förvånad när jag egentligen försöker leeee 🙂

  Gilla

 5. Tant Otto skriver:

  Inga dåliga överraskningar lilla grodan…jag gillar oxå att överraska hellre än överraskas.

  Inatt då jag jobba såg jag delar av en film ….The Game…en något otäck födelsedags surprice…en iscensatt verklighet som går lite överstyr….en riktig rysare med Michael Douglas …sen såg jag lite på en annan film vanilla ice..otäck den med där dröm och verklighet flöt ihop…helt scitzofrent!

  Ha de gott lilla grodan

  Gilla

 6. anki skriver:

  Jösses vad mycket kul! Kan du lära ut att vara så uppfinningsrik på överraskningar 🙂 Skulle vilja bli överraskad 🙂
  Är din man likadan mot dej?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s