Aldrig blir man nöjd

I lördags så var jag till Vällingby för att ta en ny omgång med Botox. Läkaren på Lasercenter, där jag tidigare gått, hade semester så jag passade på att utnyttja ett Grouponerbjudande på Face&Body istället. Det är alltid trevligt att spara in halva kostnaden 🙂

Fast den här läkaren, eller vad man nu kan säga att han var, ville inte ge mig några sprutor under ögonen som min andra läkare gjort. Han sa att det fanns en massa risker hit och dit och gjorde helt enkelt inte dom sticken. Det jag tycker är lite konstigt är att riskerna med de sticken är desamma som de andra sticken. Det gör dock väldigt ont med sticken under ögat så det kan vara så att risken för att träffa fel är så stor att han inte gör dom.

Jag kommer inte att gå tillbaka till den läkaren igen och det har INTE med ovanstående att göra utan helt enkelt han som person.

Jag klurar på att kanske ta de andra sticken hos min vanliga läkare om ett par veckor eller så väntar jag helt enkelt till nästa omgång i höst någon gång.

Förra gången så tog det en vecka innan jag såg något resultat men nu syntes det redan efter två dagar. Pannan är slät, argrynkan är ett minne blott och de stora, djupa vecken runt ögonen är mycket mindre.

MEN de retsamma rynkorna under ögonen är kvar 😦

Det som känns bäst är att jag inte har någon migrän längre och den vanliga huvudvärken är ok att stå ut med.

Fåfängd? Jajemen det är jag men jag gör det för min egen skull och inte för alla andra.

Trevlig allsångstisdag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Aldrig blir man nöjd

 1. Fröken Jenny skriver:

  Jag har funderat på Botox nu i ett år men vågar inte..Kan du rekommendera någon bra klinik, tack:) Hoppas att du haft en fin sommar, kram

  Gilla

  • misskermit skriver:

   Hej hej… Jag är nöjd med Lasercenter i Solna men det finns säkert en hel massa ställen som är bra. Det gäller ju att det klickar med läkaren. Sommaren har varit trevlig även om jag har jobbat hela sommaren. Kramar

   Gilla

 2. Ewa skriver:

  Jag ska fixa mitt dekolletage 🙂 Men jag vet inte om jag ska använda Botox eller Restylane ,, Restylane är ju inget gift och är billigare men håller kortare tid och blir kanske dyrare ändå i längden ,, hmm !! Eftersom jag lider av migrän borde jag göra pannan också jag borde prioritera det ,, men jag ÄR fåfäng och har stört mig på mitt dekolletage nu väldigt länge det är faktiskt riktigt jobbigt att vara skrynklig just där ,, vem vill gå i polo på sommaren liksom ? Bläää 🙂

  Ja herregud vad är väl värdsproblemen jämfört med detta ? 😉

  Massa kraamar och kul att höra att du är så nöjd =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s