Picknicktider

Från gårdagens grillning med boulegänget. Jag tar gärna ut riktiga tallrikar, bestick och uppläggningsfat för jag tycker inte om plastbestick och papperstallrikar. När det dessutom är på gården så är det ju nära att ta in och diska.

Hur gör ni när ni har picknick? Tar ni riktigt porslin och glas med er eller kör ni engångsvarianten? Jag tar väldigt sällan med engångs utan tar hellre smällen med att få släpa allt porslin och glas.

Nu ska jag jobba vidare // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Picknicktider

 1. herrsspekulerar skriver:

  Det beror lite på. Är det nära hem och man inte skall vidare sen så funkar det ju med riktigta tallrikar annars blir det bättre varianter av någon engångsgrej…eller så köper man riktiga saker billigt och slänger sen.

  //Herr S

  Gilla

 2. anki skriver:

  Har alltid riktiga bestick oavsett var vi är. Är vi hemma har jag plasttallrikar och engångsmuggar. Borta blir det papptallrikar. Såg trevligt ut! 🙂

  Gilla

 3. Fröken Jenny skriver:

  Vi har en picknick ryggsäck med glas, tallrikar, bestick, linneduk och linneservetter. Jag avskyr pappertallrikar och plastbestick!! Om man ska grilla och mysa så ska det vara det bästa tycker jag:) Kram

  Gilla

 4. madonnan skriver:

  Mysigt och vilken fin bild!
  Nja, jag gillar att slänga så det blir pappersvarianten 🙂

  Kram

  Gilla

 5. Om jag ska släpa på allt tar jag helst plasttallrikar bestick och glas, orkar inte dra på riktigt porslin osv. Dessutom tycker jag det plastflergångsset vi köpt är både trevliga och bra, så jag kastar inte har plast istället.
  Mysigt ni har det !

  Semester ? Vi är på snabbvisit i stugan i Skåne åker hem på onsdagmorron.

  Kram

  Gilla

 6. MICAELA skriver:

  I närheten av något ställe man kan diska på så blir det porslin. Annars engångs för det är så lätt att slänga ihop i en soppåse 🙂

  Ser förövrigt supermysigt ut med grillningen!

  Kraam

  Gilla

 7. anneliestankar skriver:

  Beror lite på var, när och hur… Men oftast blir det tupperware saker jag använder… 🙂

  Gilla

 8. Ewa skriver:

  Ser härligt ut =) Picknick med ostindia ? 🙂

  Ja på gården och hemma tar jag med mig porslin ,, men ut på utflykt blir det nog plastvarianten kanske ,, papper är så tråkigt !!

  Fin bild på er !

  Kraam

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s