En solig dag här i stan

Idag är det strålande solsken här i huvudstaden och vad gör man då om inte arbetar 😦

Fördelen är dock att det finns en balkong man kan fly ut till då arbetet inte flyttar sig ut.

Sen förundras jag över hur många människor som inte tänker till innan dom yttrar sig. För tillfället så tänkte jag på en kommentar jag fick om bilden på Bama när han hade en cigg i munnen. Självklart så tror just den här människan att jag lämnade hunden helt alena och sprang och letade efter kameran och INTE hade någon uppsikt över honom.

Jag kan upplysa ALLA att han hade väldigt många ögon på sig då hela familjen var ute på gården och även grannarna hade koll.

Ha en trevlig dag // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till En solig dag här i stan

 1. suttecity skriver:

  Ja du, man slutar aldrig att förundras över vissa människor….
  Strålande väder även här i Värmland och jag jobbar också, men har det väldigt gott här på vår norra altan där jag riggat upp laptopen för att jobba av lite listor åt min uppdragsgivare. Konstigt nog har jag inte kommit igång än 🙂

  Ha en riktigt bra dag och jag hoppas att du kan njuta av vädret när du slutar för dagen.
  Kram

  Gilla

 2. Ewa skriver:

  Nämen !!! Åhh vad jobbiga en del är !!

  Funderade först om jag kläckt ur mig något klantigt ,, ibland gör jag så skriver utan att tänka och det kan bli fel , men jag menar oftast inget dumt alls ,, men om det misstolkas kan det ju låta dumt !! Men jag tror jag är oskyldig i det här fallet 🙂 Jag tror nog du har full koll på din hund jag vet ju hur mycket du tycker om honom !! Men man tar ju åt sig ibland av kommentarer 😦

  Igår hade vi väldigt hett här 26 grader i skuggan .. Så det blev en tur till havet bara några timmar iofs men det var underbart !

  Skönt att du har balkongen men blir det inte hemskt varmt där ?

  När har du semester ?

  Massa Kraamar

  Gilla

 3. Klios skriver:

  Hmmmm, sämsta bortförklaringen på länge. Det första man som pålitlig hundägare gör i en sådan situation innan man funderar på vilka som finns i närheten eller innan man hämtar en kamera är att plocka bort fimpen. Hur tror du att någon ska hinna med att hindra honom om han helt plötsligt får för sig att svälja den? Illa, mycket illa att försöka ursäkta sig för ett sådant agerande. Det är väl bara att erkänna att man har gjort fel och att nästa gång tänka på hundens bästa och inte på att få en bild till bloggen. Tror inte att du själv vill sitta med en fimp från marken i mungipan medan någon annan går och hämtar en kamera???

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s