Tillbaka till verkligheten

Vi landade igår vid 3-tiden och när vi hade plockat ut väskorna och hämtat Bama på hundhotellet så var det bara att åka hem för att vända i dörren.

Jag jobbade 7-24 och det var väldigt tröttsamt då jag inte sovit sedan natten innan 😦 Väl hemma sen så somnade jag som en stock med mannen vid min sida och hunden vid fötterna.

I morse hann jag bara säga god morgon till kidsen innan jag stack iväg för ett långpass igen, 7-24. Trist när alla tre har saknat mig och så måste jag jobba dubbelpass. Vi får ta igen det i morgon då jag slutar 16.

Det som retar mig så fruktansvärt är att personen som sjukade sig, kvällspasset, hade gjort det dagen innan TROTS att hon vetat i minst 1-2 veckor att hon skulle vara borta den här veckan och förmodligen även nästa. Vi har ingen vidare vikariepool så lösningarna blir oftast att det blir dubbelpass och vi sliter ut oss.

Ha en bra dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tillbaka till verkligheten

  1. Andromeda skriver:

    Du fick verkligen en rivstart i verkligheten må jag säga!Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s