En dag med många känslor

Idag har varit en väldigt trevlig dag, som alla andra dagar här i Kemer. Vi var upp med en linbana, strax utanför Kemer, till ett snöbeklätt berg på 2400 meter. En underbar utsikt kan jag lova.

På dagen fick ett par goda bekanta här nere reda på att fruns mormor dessvärre somnat in. Så otroligt tråkigt och frun var väldigt ledsen då hon stod sin mormor oerhört nära.

På kvällen var vi några som gick ut och åt på restaurang och då fick vi njuta av ett frieri. Ett härligt par som träffats på äldre dar och är lyckliga som bara den.

I morgon åker vi hem vid 20-tiden och innan dess så blir det marknad för lite shopping och sen ett par timmar i solstolen.

Sov så gott // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till En dag med många känslor

 1. Ewa. skriver:

  Ojdå det var verkligen blandat med lycka och sorg =) Men det låter som ni haft en toppen vecka och det är ju härligt !! Massa Kraamar från ett soligt och fint Sverige =)

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Det var ju det men det var en trevlig dag. Vi hade en bra semester och nu är det vardag igen, puhh 7-24 idag och i morgon.

   Gilla

 2. Hanne skriver:

  Klarar du dej utan att blogga ens på semester? Njut och ta det lugnt när du är väg. Datorn klarar sig utan dig en vecka. LOVAR

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Datorn åker alltid med men det är inte alltid den används faktiskt. Nu hade vi några tillfällen där vädret var ”datorvänligt”.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s