Jag saknar min lilla vovve

Hoppas att han har det alldeless jätteroligt på sitt hundhotell och att han vill åka tillbaka vid ett annat tillfälle. Dom har inte ringt så det går säkert väldigt bra.

Vi har inte heller hört något från kidsen och det brukar betyda att allt är suveränt och att de inte saknar oss alltför mycket .-) En vecka går fort och de är ju vana att vara från oss varannan vecka så det är toppen. Vi vet att de har det bra där hemma och förmodligen sliter och kämpar med sina betyg i skolan då det bara är 4 veckor kvar till sommarlovet.

041.JPG

Ha det bra Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Jag saknar min lilla vovve

 1. Lustgården skriver:

  Måste bli dyrt med hunden?/Eva

  Gilla

 2. Ewa. skriver:

  Du är snart hemma hos din fina vovve igen =) Hoppas ni har det toppen KRAAAM

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Absolut, det är vi och det går fort med en vecka. Allt är toppen förutom att jag bränt mig, så typiskt.

   Gilla

 3. ulf skriver:

  Hoppas ni har det bra och välkommen hem. Jag menar- det är väl allt på en gång nu. Hoppas att Bama har haft det bra och han kommer säkert att sova gott när han ”landat” hemma. Sen kan jag inte låta bli att skratta – det kom över mig nu- varför i hela världen ” fröken groda” Vad har det för bakgrund?Ulf

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Ciao ciao, vi har några dagar kvar här nere. Vi åker hem på tisdag kväll. Jag tror han har det hur bra som helst så jag är inte så orolig, mest nojjig 🙂 Jo, det där med grodan… Jag gillar Kermit men han är ju en han och det är inte jag så det blev helt enkelt Miss, efter Piggy, och så Kermit. Det finns ingen roligare förklaring på namnet dessvärre :-))

   Gilla

 4. klös i ösregn skriver:

  ni verkar ha de skönt å avslappnat 🙂 kram

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Det är skönt och vi njuter av värmen. I morgon ska vi upp på ett berg med en linbana, ska bli skoj.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s