En liten hälsning från Kemer

Här är det ett helt ok väder och vi njuter av semestern. När vi skulle lämna hunden på hundhotellet så verkade han inte bry sig ett dugg om oss. Han bara gick med personalen till sin hage, utan att vilja säga hej då till oss. Trist tycker jag men det är väl också skönt att det gick så pass bra. Han kommer säkert ha det alla tiders där 🙂

Idag regnar det för tillfället och det väntas även åska till kvällen. Annars så pendlar vädret ganska så mycket men det är varmt och skönt på dagarna och lite svalare på kvällarna. Temperaturen ligger mellan 22-28 på dagarna och det är sol halva dagarna och moln den andra halvan. På kvällen behövs en liten tröja men det är inte kallt åtminstone.

I morse var vi på hammam och det var riktigt skönt. Jag skrattade gott åt mannen för killarna som skulle peela, massera och skrubba oss sa att han skulle ta av baddyxorna 🙂 Då han inte är speciellt blyg av sig, han vet inte vad det är, så löd han snällt.

Nu passar jag på att uppdatera mig lite på nyheterna och mailen medan mannen sover och regnat droppar utanför lobbyn.

Mannens farmor somnade in igår natt tyvärr men vi får vara glada att det gick fort och att hon inte led. Hon blev 92 år gammal vår kära Siri.

Ha det gott // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till En liten hälsning från Kemer

 1. Marinette skriver:

  Ha en trevlig tripp!!!

  Gilla

 2. Anna skriver:

  När jag lämnade tillbaka hundarna till Hundstallet var det alltid jag som grät och de som tog det coolt. Utom i ett fall och jag börjar fortfarande gråta när jag tänker på det…Hoppas ni har det härligt!!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Ja usch ja, jag är superblödig vad gäller sånt. Tur att det gick bra för annars hade jag haft värsta ångesten nu på semestern.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s