Det är himla dyrt här

Vi är vana vid Side där det är väldigt billigt att shoppa och hoppades att det skulle vara ungefär likadant här i Kemer.

Men dessvärre verkar det vara väldigt dyrt och det kommer inte bli så mycket shoppat här. Nu hade jag bara siktat in mig på en speciell tröja så det är faktiskt inte hela världen. Kanske är det så att jag inte ens hittar den och då spelar det ingen roll att det är dyrt 🙂 Vi har själva inte kollat runt så mycket i affärerna utan bara hört andra berättat om de höga priserna. Det kan ju vara så att det egentligen är billigt men att de andra förväntade sig att det skulle vara ännu billigare.

Det kanske blir en tur på stan under dagen eller så kanske vi åker till Antalya och gottar oss bland alla turister som ska pruta. Här i Kemer så är det inte så värst turistigt än så länge. Inte alls som Side, Alanya och Antalya. Jag tycker bara att det är skönt, jag är ingen större fantast av alla dessa turistorter där det svämmar över av folk.

På återseende // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Det är himla dyrt här

 1. Maj-san skriver:

  Låter absolut som ni behöver kolla själva, för tänk om det faktiskt är okej priser, fast borde du inte ligga i en solstol, äta praliner och bara vara, ler stort.varm kram

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Absolut, det ska vi verkligen göra. Praliner äter jag en massa kan jag lova. För tillfället så öser regnet ner så i solstolen tänker jag inte ligga nu :-))

   Gilla

 2. KramgoaUllis skriver:

  Gå genast i väg och semestra nu…Och ”häng” inte här inne*skratt*Trist att det är dyrt…Shoppa som är så kul:-)*goa kramar*

  Gilla

 3. Fru S skriver:

  Men sådana här rapporter vill jag ju inte se!!! :-DHoppas ni har det bra ändå.

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Vi var in till gågatan i eftermiddags och så jättefarliga priser tyckte jag inte det var. Bara man har ork att pruta och vara trevlig så går allt bra.

   Gilla

 4. onthree skriver:

  Kan bara hålla med om Alanya, hemskt ställe! Never again!Ha det gott! 🙂

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Nja, jag är inte så jätteförtjust i alla dessa stora turistorter… hellre lite lugnare och att man kan lära känna lokalbefolkningen på ett ärligt sätt. Annars är det mest de hysteriska personerna som måste slå sig fram för att klara sin överlevnad.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s