Stallet idag

Idag är det en stallmorgon som vanligt. Så är det varje lördag och det är ganska så trevligt när man väl har kommit hit. Innan så är det mest jobbigt att gå upp tidigt på morgonen men väl här så känns det skönt.

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och ska snart ta en av Ewas fantastikt goda bullar. Kanske tar jag med mig kaffet ut på uteserveringen för solen strålar underbart.

Dottern glömde sin hjälm så hon lånade från stallet och när hon väl hittade rätt storlek så hade remmen trasslat ihop sig totalt. Den gick inte spänna eller spänna ut så hon fick göra det bästa av situationen. Hon sa lite fint att nu sitter den väldigt tajt så jag kommer inte kunna titta ner och det är väl bra för då sträcker jag på mig som jag är så dålig på. Allt ont har något gott med sig, ha ha ha ha.

098.JPG

Undrar om man ska försöka hitta sådana här champagnelappar här i stan. När vi var på mässan förra våren så hade de sådana här och de var väldigt sköna att ha på sig och de svalkade en hel del.

Ha en fin Valborg // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Stallet idag

 1. anki skriver:

  Ha en skön valborg!Tyvärr har vi en flytt helg för sonen så blir inte mycket över för hundmöten.Seven är lite ”risig” i magen också.Vi hörs!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Hoppas att det går bra med flytt och allt som hör till. Trist för Seven att vara dålig, krya på sig vovve….Vi har nog ingen tid heller, idag hade nog varit den enda dagen för sen åker vi till Turkiet på tisdag. Hälsa alla

   Gilla

 2. Ewa. skriver:

  Önskar dig med en fin Valborg Tess =) är dom bra dom där lapparna ? Är det mot trötthetstecken ? Mysigt att sitta i stallet =) Kraaam

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Hoppas att du hade det bra igår :-))Dom var ganska så bra faktiskt, sköna. Nackdelen var att man inte kan slappna av speciellt när det är mässa och 20 000 människor som blänger, ha ha ha. Dom är mot trötthet, glåmighet, påsar, ringar och något annat var det också tror jag. Kramar

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s