Bilder från konserten

Igår var jag med den äldsta dottern och hennes väninna på Nalen och såg på Tove Styrke. Dom tyckte det var superbra medans jag tyckte att det var så där. Ljudnivån var enorm, det kändes som jag hade svalt basen för det dunkade i hela mig och sen verkade det nästan som om de satt trummorna bakom ryggen på mig med cymbalerna ovanför huvudet. Jag undrar om jag börjar bli gammal eller så. Jag kände efter 5 minuter att inom en timme så skulle jag ha värsta migränanfallet. Men nej då, jag klarade mig faktiskt och nu har det gått 6 veckor utan huvudvärk överhuvudtaget.

091.JPG

117.JPG

140.JPG

147.JPG

167.JPG

197.JPG

203.JPG

252.JPG

Trevlig kväll // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Bilder från konserten

 1. Tant Otto skriver:

  Åh vilka coola bilder du tagit på Tove…Tove är en skön tjej som jag tror kommer att gå långt.Hur nära stod du egentligen?Stor kram från otto

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Ha ha ha, äran ska min dotter ha för hon lånade kameran. Jag satt längst bak medan hon stod längst fram. Hon är precis lika duktig som jag på att fota :-))

   Gilla

 2. Tant Otto skriver:

  Bild nr 4 gillar jag mest…

  Gilla

 3. Northern Light skriver:

  He, he…det tog nog ett tag att spotta ut basen och skaka av sig alla de instrumenten låter det som…Tove är OK för hon kommer väl från förorten till Lycksele, alltså Umeå…har jag för mig…Ja, ja…jag vet, men här uppe brukar vi hålla Ume’-borna kort, så än så länge ser jag dem mest som förort till Lycksele….

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Jo tack, det gjorde det. Ha ha ha ha, ”förorten till Lycksele”… den var ju bra 🙂 Tror faktiskt inte att jag har varit i Lycksele, inte Umeå heller tror jag *klurar*

   Gilla

 4. yrvaedret skriver:

  ”Förorten till Lycksele”. Det behöver man bara skriva när man inser att Lycksele är en liten skithåla och man lider av mindervärdeskomplex jämfört med norrlands huvudstad Umeå! ;-DTycker att Tove sjunger bra, men ingen jag har i bakgrunden. Ser lite ut som hon är lite av en copy-cat av September.

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Ha ha, skithåla och huvudstad 🙂 Hon är bra men musiken var så grymt hög så det gick inte att höra texten ibland och det gillar INTE jag.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s