Familjen Groda har köpt en ny bil

Vi har under ett tag sökt efter en annan bil som passar våra familjeförhållanden lite bättre. Idag slog vi till på en 855 i färgen guld. Den var riktigt fräsch och då vi har Bama så passar den perfekt, nu är det bara en bur som behövs införskaffas. Våran andra 850 gick som bytesbil så vi gjorde nog en väldigt bra affär 🙂 Nu har vi en bil i färgen silver och en bil i färgen guld.

Annars så har jag tvättat en maskin tvätt, tvättat badrumsmattorna, dammsugit, vattnat blommorna och gjort en tacopaj som nu står i ugnen.

Snart blir det middag och sen ska jag skjuta sonen till tennisen.

Trevlig kväll // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Familjen Groda har köpt en ny bil

 1. Ewa. skriver:

  Vad roligt Grattis til nya bilen =) jag har dammsugit svabbat av bäddat rent och är inne på 3e maskinen tvätt =) ( f.u allt annat man gjort som man gör alla dagar ) Känner mig duktig ,, ska bli skönt med fredagssvull sen =)) Massa Kramar och trevlig kväll ,, tacopaj lät gott !!!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Tack och bock 🙂 Precis, som allt annat man gör på dagarna…. Nu har jag precis haft en lekstund med jycken i sängen. Han blir så glad när han får vara där uppe 🙂

   Gilla

 2. yrvaedret skriver:

  Då saknas bara en bil i färgen….eeehh…shit. Jag kommer inte på ngn snygg färg som matchar de andra coola bilarna.Jag har tvättat nerspydda skor, en jacka med kräks och sockar med lika sörja som de två första.Exet ringde mig i morse vid 9 tiden o berättade att dottern kräkts på skolan, frågade om jag kunde ta henne fram till 10.30 tiden? Erbjöd mig att ha henne till han slutade jobbet. Snäll som jag är tvättade jag upp kläderna istället för att låta kräkan torka in och lukta gam = / Det blev uppskattat av honom.

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   nja, det får nog räcka med de vi har. Fast jag skulle kunna tänka mig en knallgul faktiskt. Vad trist med magsjuka. Hoppas att hon kryar på sig.

   Gilla

 3. sarahmara skriver:

  Hahaha.. jag som fick messet och trodde april april… kramizar

  Gilla

 4. klös i ösregn skriver:

  nu får voven egen kuppe då när ni är ute på tur…en dörr är kanske bättre än en bur till stora voven ..hee ..mysigt kram

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   I den silvriga bilen har han hur mycket plats som helst och nu nästan lika mycket i den här. Ska googla på burar o sånt så får vi se vad det blir. Jag har en svag känsla att de är dyra som fasen.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s