Blir man inte glad att se det här?

Idag när jag var ute med Presidenten så såg jag hur de flesta slet som djur över att få fram sina bilar. De suckade, pustade och svor för sig själva och det värsta var i det läget att jag skulle vara tvungen att göra detsamma 10 minuter senare. Den enda som verkade gilla snön var Presidenten för han hoppade, skuttade, rullade sig och lekte snöplog med huvudet.

På vår gata så är det lite backigt så det var 8 bilar som bara sladdade när de försökte åka. Dom kom verkligen ingenstans stackarna.

Jag hade inte så mycket problem för jag var smart och ställde bilen på gatan igår så det vara bara att plöja rakt igenom snön med min traktor till bil. Dessutom så stod jag där backen upp precis blev backe ner istället. Halt och spårigt värre var det att ta sig de 4 kilometrarna jag har till jobbet och att hitta en parkering var inte att tänka på. Det är bara att hålla tummarna att inte lapplisorna kommer och kollar på mataffärens parkeringsplats under dagen 🙂

De stora kidsen komner inte till skolan då tunnelbanan står still och inga bussar går. Deras pappas bil är trasig så han kunde inte skjutsa in dom till stan heller. Jag ringde till mannens assistent och sa till honom att ta taxi till jobbet då inga bussar går från honom.

748.JPG

Jag tror nog kidsen hellre skulle befinna sig här istället. Det är från aquamarine i Hurghada, ett toppenhotell för övrigt.

Ha en bra dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Blir man inte glad att se det här?

 1. Mingla skriver:

  Vilken härlig bild.. ! Jag tycker att det är ett skit med snön just nu.. Vi har fått plogat på gården i alla fall men det är inte alls säkert att det är plogat på de andra vägarna.. Ha en fin dag nu i alla fall trots snö och elände.. Kram från Mingla

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Jag är så less på den här snön så du anar inte. Det blir blött och halt och kylan ska vi intre ens tala om.Nu MÅSTE snart våren komma…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s