Presidentens äventyr i lekparken

I morse när jag var ute med hunden så var han extra lekfull så vi tog även en sväng till vår parklek som vi har precis nedanför oss. Under promenaden så träffade han en liten ulltott som heter Milo och de lekte en stund men sen när Obama satte honom på plats så tyckte inte Milo det var lika skoj.

032.JPG

Hej, det är jag som är Schäferkillen Obama. Även kallad för Bama och Presidenten. Här kommer min promenad och lekstund i bilder.

002.JPG

Först så var jag och matte ner till skogen och gick. Där fanns det en massa hundar och jag var väldigt duktig sa matte eftersom jag bara skällde på en av dom. Det hon nog inte har hajat är att hon trycker in köttbullar eller annat gott godis i munnen på mig så jag KAN inte skälla. Jag sprang på muren som finns där nere och den är superskojig.

005.JPG

Sen kom vi efter ett tag till parkleken och det var inga kids där och lekte så då passade jag på i stället. Det var så roligt och det var en massa snö som matte ramlade i *voff voff*

013.JPG

Den här klätterställningen är den läskigaste i parken för den har så mycket trappor, rutchkanor och hängrep. Sen var det väldigt mycket is idag så det var halt MEN jag vågade mig upp 🙂

014.JPG

Den här konstiga saken har jag varit rädd för tidigare men nu så hoppade jag snäll upp i den fast matte inte var i den. Lite gungigt och svajigt var det men när matte la sig i den med en KÖTTBULLE så rusade jag upp och satte mig på henne och åt snäll min köttbulle, mums.

006.JPG

Vilopaus behöver man alltid och jag lyxade till det med att tugga på en isbit.

021.JPG

Hade det inte varit så förbaskat högt så hade jag nog hoppat upp här för någon hade varit så snäll och lagt en godisbit där uppe 🙂

024.JPG

På vägen hem så träffade jag på en skata som retade mig. Han flög fram och tillbaka mellan träden och skrek åt mig. Men han var feg som höll sig så långt borta från mig.

028.JPG

För HUR ska jag nå honom DÄR uppe?

Nu ska matte fika med husse // Presidenten Obama

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Presidentens äventyr i lekparken

 1. Agnetha skriver:

  Näääeee, vilken fin President !!!! Han ser så himla go ut ! Tumme !BS Joo, skyldig ! Det var jag som tipsade om det med.Man ska INTE ta Magnesium och D-vitamin tillsammans, så man får ta dom var och en för sig med en stund emellan , annars ger ingen av dom någon verkan. Det är inte farligt, men verkningslöst då.Jaa, det var verkligen roligt, är glad bara pga det idag. Tror jag säkert och jag hade gjort detsamma för dig oavsett om du varit sjuk eller inte.Ska jag göra ! Du med, vännen !Kramar

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Go är bara förnamnet 🙂 Då ska jag undvika att lägga Magnesium i samma lilla pillerburk som D vitaminerna alltså.

   Gilla

 2. Anna skriver:

  Härliga bilder!!!Kram

  Gilla

 3. Carita Liljendahl skriver:

  Kom in på din blogg av en slump. Fina bilder och rolig text. Inte så ofta man hittar sådant här kul i bloggarna numera. Vardagskul är bäst!

  Gilla

 4. Pinglan skriver:

  Hej Presidenten!Du verkar ha haft en rolig dag! Så fin du är på bilderna.Gullig matte du har som ger dig goda köttbullar emellanåt. Hälsa henne så gott från mig!Trevlig helg på er båda.

  Gilla

 5. Bokmalen skriver:

  Vilken vacker hund ni har!

  Gilla

 6. Carmel skriver:

  Så fin han är! Jag har haft 2 schäfrar som bägge är borta, blir sugen på en till när jag ser bilderna.

  Gilla

 7. Lindalou skriver:

  Vilken fin hund. 🙂 Och hjälp vad han såg sugen ut på att smaka lite på skatan.

  Gilla

 8. Yoline skriver:

  Så fin!! Jag är uppvuxen med schäfrar så blir glad när jag ser att det finns ”riktiga” snyggingar 🙂 Vad vore livet utan hund? Trevlig lördagkväll på dig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s