Idag åkte tratten bort

I morse när jag gick ut med hunden så tog jag av tratten, den är bara i vägen nu när det är blötsnö. Den har gått sönder två gånger och är lagad med silvertejp 🙂 Nu har det hur som helst gått 12 dagar och det är ok att vara utan den. Än så länge så har han inte ens varit i närheten av att slicka och inspektera såret.

Nu har jag även laddat med en vattenflaska på promenaderna. Han har ju som sagt en förmåga att skälla en del på andra hundar. Ibland funkar korv jättebra men det kan göra lite smått ont i fingrarna när korven börjar ta slut och det är handskarna han börjar hugga in på. Men nu blir det vatten framöver för det har inte gått innan då det har varit så himla kallt. Idag gick det ganska så bra, i början, men sen blev han nästan arg på mig istället och skällde på sin favoritmatte. För snacka om att han tyckte jag var elak mot honom och det skulle han minsann tala om.

Snart är det hundkurs igen efter juluppehållet och jag hoppas att han sköter sig bra. Jag har tagit fram en massa köttbullar och annat smått och gott som kan få honom att hålla focus på något vettigt istället för de andra hundarna.

Håll tummarna // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Idag åkte tratten bort

 1. Maj-san skriver:

  Kan inte låta bli att skratta gott, oj vad djur är kloka, de vet vilka knappar de ska trycka på, och vad är vatten mot korv, såklart han blev lite putt, ler stort.Lycka till med vovsen, stora kramen

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Putt? Han blev rasande :-)) Sen har han missförstått det där med att vakta, när mannen busar med MIG så är det MIG han går på och biter, hundrackarn.

   Gilla

 2. klös i ösregn skriver:

  ni talar helt enkelt inte samma språk :-)) // klös kram

  Gilla

 3. Ewa. skriver:

  Håller tummarna allt jag kan =)) Du får nog ordning på honom det tror jag =)) Får hoppas jag får ordning på mitt yrväder också =))Kraaam

  Gilla

 4. Barbro skriver:

  Jag måste bara fråga (på grund av egen erfarenhet) varför det alls är nödvändigt att ha tratten på när man går ut? Då har väl jycken annat att tänka på än att slicka sitt sår?När någon av mina tvingas ha tratt, har den bara inne och när jag inte har uppsyn över dem.Fast din hund är kanske inte så VANVETTIGT INTRESSERAD av allting på marken som mina är? ;o)

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Han är mer än vanvettigt intresserad av allt på marken. Tog jag bort kragen ute i början så var han hela tiden där och slickade, det blev bara jobbigt. Sen förra veckan så åkte den av melaan varven ute och hade den på inne. Nu är den helt borta.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s