Min försenade julklapp

Igår kom mannens leksak och min försenade julklapp hemkörda till oss 🙂 För min del krävdes det lite ommöblering i köket men nu får den stå där bakmaskinen stått innan. Den har knappt använts det senaste året så det gör inte så mycket. När den väl ska användas igen så tar jag fram den från skrubben.

Här är skönheten

001.JPG

Det är en Tassimo som de gör så mycket reklam för just nu. Den är ett perfekt alternativ för en dyr espressomaskin och kaffet blir väldigt gott. Det är grymt bekvämt att bara trycka i en kapsel och trycka på en knapp för att sen kunna njuta av en espresso, cappuccino eller en latte.

Trevlig kväll // Fröken Groda, som sitter och hejar på fotbollsgrabbarna

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Min försenade julklapp

 1. Victoria skriver:

  Jag tänkte också investera mig en sån 🙂 Snabbt & smidigt att få sitt kaffe. Ha en fin kväll.

  Gilla

 2. Madonnan skriver:

  Å, vad fin, förstår att du blev glad! Kram o ha det bra!

  Gilla

 3. Hanna hmm skriver:

  ååå…vill ha!!!Kramar

  Gilla

 4. Vicke skriver:

  en sådan vill jag också ha

  Gilla

 5. Ewa. skriver:

  Åhhh vad härligt =)) den där har jag också sneglat på i affären =) För lattens och cappuchinons skull =)) Annars är ju jag en te drickare men en latte slinker ju ner då och då =) Hoppas du hunnit njuta lite av helgen mellan alla matcher Kraaam

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s