Fotbollscup med sonen i kväll

Igår hade jag lite grann som jag tänkte göra men det slutade med att jag låg och sov i soffan, med huvudvärk.

Mannen, sonen och yngsta dottern åkte på mässan i Älvsjö. Man kunde prova på en massa sporter och aktiviteter där och de tyckte det var ganska så skoj.

Idag har det mest varit lugnt, promenader med Bama är det enda jag gjort. Den yngsta har kollat tv hela dagen, sonen har varit och tränat fotboll, äldsta dottern åkte till Skärholmen för att träffa en kompis och mannen har ont i ryggen och tar det lugnt.

I kväll ska sonen på fotbollscup och jag åker med dit, laddad med kaffetermos och bullar 🙂 Första matchen börjar klockan 20 och den sista klockan 23. Sent som sjutton men vi får hoppas att de har kul och att det går bra för grabbarna.

Ja just det, igår kom min julklapp också 😉 Jag berättar sen Ewa….

Ha en bra lördag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s