Jag fick en fin present

Jag fick för ett tag sen ett presentkort från Coolstuff på hela 400 kronor 🙂 Det var minsann en härlig överraskning och oerhört generöst av dem.

Jag kollade länge runt på deras hemsida för att kolla vad jag skulle kunna tänkas vilja ha för dessa pengar. Först tänkte jag ta dessa som en bra rabatt för någon upplevelse som de även erbjuder men efter lite funderingar så valde jag det här istället.

003.JPG

Ett par härligt rosa Slippies Boots. De är fyllda med linfrön och man värmer dom i micron i 90 sekunder. Sen är det bara att dra på sig dom och sätta sig i soffan och njuta av varma fötter. Dom var väldigt sköna MEN jag skulle föredra om de var fyllda med frön runt HELA foten och inte bara under själva foten. Tillsammans med min goa warm & cosy så är dom underbara att krypa upp i soffan med. Priset för dessa värmande tofflor är 299 kronor.

002.JPG

Sen hade jag några tior kvar att utnyttja så då slog jag till på en massagegubbe. Den var nog mer söt än skön att massera med. Att FÅ massage var klart bättre, riktigt skönt faktiskt. Fast när man ska massera någon annan så slutar det med att ens hand blir alldeless skakig av allt vibrerande. Men för 49 kronor så är den klart värd pengarna.

Längtar efter nästa presentkort från Coolstuff // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Jag fick en fin present

 1. Hej,Nu kan man rösta på din blogg i ”Blog of the Year 2010” på Facebook.Lycka till!

  Gilla

 2. Fia Fit skriver:

  Vilka härliga tofflor! Sådana skulle jag vilja ha för jag fryser ju jämt om fötterna!

  Gilla

 3. Ullis skriver:

  Jag fick ett par liknande sånna mikrotofflor..Det var samma med dom,det var bara frön i botten på dom med.Håller med dig om att det hade varit både skönare och bättre med frön runt hela foten..*kramen*

  Gilla

 4. klös i ösregn skriver:

  mysigt å varmt ..behövs på vintrarna 🙂 //klös kram

  Gilla

 5. Bokmalen skriver:

  JAg gillar Cool Stuff:-) handlar alltid presenter där. Synd att inte hela tofflorna var fyllda:-(God fortsättning, glömde jag ju nästan av att skriva.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s