Alla sover, bara jag vaken

Det blev sent igår, jag tror klockan blev 2 innan kidsen gick och la sig. Äldsta dottern somnade förmodligen framför tv:n, yngsta dottern somnade nog framför en film på hennes portabla dvd och sonen var så trött så han hann säkert inte lägga huvudet på kudden ens.

Någon gång under natten väcktes jag av att hunden skällde som en tok. Kan tänka mig att det var de sista raketerna som fyrades av då. Han skällde lite igår på kvällen när vi var ute och några gånger här hemma men annars så tog han smällarna väldigt bra. Han gick glatt runt och viftade på svansen och var allmänt nyfiken sen låg han och sov fram till tolvslaget. Då gick han upp och tittade ut och såg väldigt nyfiken ut på alla raketer och färger. Det såg nästan ut som om han tyckte det var fint 🙂

Nu har jag gjort ordning te och lite gott att äta, en macka och en bulle.

Soffan har jag occuperat med värmetofflor, värmepåse på nacken och min älskade warm & cosy över mig. Det blir en filmdag idag kan jag tänka mig.

Snart börjar Nyårskonserten från Wien och den kollar jag gärna på. Jo, jag gillar att kolla på de fina blomsterarrangemangen, finklädda människorna och höra på en bra konsert. Sen är det Min bästa väns bröllop och den är så grymt underbar, det går inte att missa den. Vid 18 så är det Mord och inga visor och sen får vi avsluta kvällen med Mamma Mia.

Jag tror det blir en bra dag helt enkelt.

Kidsen och mannen  ligger och sover och lär säkert göra det ett par timmar till. Igår sov tjejerna fram till 12, skönt för dom.

Ha en bra början på det nya året 2011 // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Alla sover, bara jag vaken

 1. snicksnack skriver:

  låter mysigt det där med filmdag =0) man kanske får slå på tv:n. jag har bestämt mig för en promenad medan det är ljust.// kram K

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Jag tycker det ska bli väldigt skönt. Sen blir det så klart en promenad med presidenten och lite matlagning. Kanske får bli hemkörning av pizza 🙂 Det vore riktigt gott

   Gilla

 2. Andromeda skriver:

  Du har då verkligen planerat en heldag med film ser jag. Önskar dig god fortsättning och hoppas att din dag blir bra 🙂

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Japp, det har jag gjort 🙂 Nu är det lite tid kvar till nästa så det blir lite pizza och sen en promenad med jycken. Ha det gott

   Gilla

 3. Madonnan skriver:

  Det är så härligt att bara mysa in det nya året…God Fortsättning!Kram

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Visst är det. Jag har verkligen inte gjort något vettigt alls idag, bara slappat och tagit det lugnt. Fast det är riktigt skönt tycker jag. Sköt om dig

   Gilla

 4. Malin Granstedt skriver:

  Vad trevlig dina poster verkar! kommer definitivt läsa dina inlägg igen! (: Hoppas du har en rolig vardag =P

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s