Igår kollade jag på stjärnor

Sonen fick ett teleskop i julklapp och igår så skruvade jag ihop det åt honom. Kidsen var inte hos oss dagarna efter jul så det har inte varit någon panik om man säger så. Idag kom dom dock och då ville jag ju självfallet att det skulle vara ihopmonterat 🙂

Det var lite för mycket träd ivägen för att kunna se alla byggnader som ligger lite längre från oss och stjärnorna hade gömt sig bakom alla moln. Huset som vi har mitt i mot oss såg jag dock i närbild.

043.JPG

Nu är bara frågan: VART ska den stå? Här i köket är det lite för trångt nämligen 🙂

045.JPG

046.JPG

Jag kan inte blunda med det vänstra ögat så jag var tvungen att ta en piratlapp från sonen för att överhuvudtaget kunna kolla i teleskopet. Det ser ju lite skojigt ut men vad gör det, bara jag kan se stjärnorna så är jag nöjd.

Ha en bra kväll // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Igår kollade jag på stjärnor

  1. imsy skriver:

    Det ska bli kallare och klarare så snart ser ni nog massor med stjärnor och planeter. Hoppas han får se mycket spännande i sin fina julklapp!Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s