Socialiseringspromenad

Här är i sjukstugan är det lite bättre och jag känner mig ganska så ok. Hostar gör jag fortfarande men inte så värst mycket utan mest bara vid ansträngning och småhostig. Tjejerna verkar också känna sig bra och det blir skola för båda om det nu inte slår om till i morgon.

Något julpynt har jag inte fått upp ännu, bara ljusstakarna. Jag orkade faktiskt inte fixa med det i helgen 😦 Så mycket julmys igår blev det inte heller men allt kan ju inte gå efter planerna hela tiden.

Ikväll däremot så har sonen beställt ost, kex och olika marmelader. Glögg ville de äldsta också ha så en flaska Blossa Apelsinglögg utan alkohol är inhandlad. Till oss lite större finns det olika sorters glögg: dels Blossas vanliga och sen även småflaskor från 05,06 och 07 i smakerna Hjortron&Armagnac, Lingon&Enbär och min favorit Blåbär. Vi köpte även en flaska Blossa med Rom. Jajemen, Blossa är den stora favoriten här hemma….

 Idag var jag med hunden på socialiseringspromenad. Det är en promenad med hundinstruktör för hundar som behöver hjälp att möta andra hundar. Vår lilla jycke har ju bara träffat sina egna familjemedlemmar i hundgård fram till han var 10 månader så han har lite smått problem med andra hundar. Det blir dock bättre hela tiden men det är en del jobb. Tyvärr var vi tvungna att bryta promenaden då han blev allt för stressad. Men vi fortsätter att jobba på det hela och har snart en härlig hund att promenera med, trots hundar runt omkring.

Nu väntar jag på att adventsskinkan ska bli klar så vi kan ta en skinkmacka med senap.

Ha en härlig 1:a advent // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Socialiseringspromenad

 1. klös i ösregn skriver:

  aventskinka ..de var nått nytt ..men de lät väldigt gott 🙂 kram

  Gilla

 2. sarahmara skriver:

  Tittar in med en STOR varm kramiz goa du!!!! har saknat dig jättemycket fröken groda!

  Gilla

 3. Mingla skriver:

  Kämpa på med vovven så kommer det att gå toppen.. Jag hopaps att du mår bra i alla fall och att ni alla börjar bli friska.. Jag tycker att det lät mycket trevligt med ost, kex och glögg.. =))Ha en fin dag nu..Kram från Mingla

  Gilla

 4. Ninapinas skriver:

  Det tar ett tag att lära hundar att sitta. Även att bli sociala. Ge inte upp bara.

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Självklart ger vi inte upp. Det är det värsta man kan göra. Jag hatar när hundar är ouppfostrade bara för att husse och matte inte orkat eller anser sig ha tid. Då ska man inte ha djur överhuvudtaget.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s