Var har du dina snorungar idag?

Idag har varit en otroligt lugn dag. Jag hostar lite smått fortfarande och har ont i halsen men det går väl snart över hoppas jag. Den äldsta dottern blev sämre så hon skippade ridningen frivilligt i morse, trots att de skulle hoppa. Den yngsta dottern börjar småhosta lite och snorar lite så jag antar att snart ligger hela familjen 😦

Jag och sonen åkte till Farsta och köpte glögg och godis så det ska bli lite jullördag hos oss ikväll var mina planer. Sen när jag sätter på julmusiken så lär det nog bara vara jag som uppskattar den. Mannen hatar julen med allt som hör till och barnen lär tycka att musiken stör tv:n eller datorn eller så.

Nu sitter jag med ett glas vitt och väntar på att köttfärssåsen ska puttra klart.

Härom dagen pratade mannen och sonen om något och kom då in på en brand som var på vinden i mannens gamla hus. Sonen undrade vem det var som tänt på och mannen sa att det var väl några snorungar som gjorde det.

Svaret från sonen blev – Men varför hade du snorungar på vinden för då?

Ja du, det kan man ju börja undra. Jag kunde inte göra annat än asgarva för det lät så himla skojigt.

Nu ska jag ge den äldsta sjuklingen lite hostmedicin för hon låter inge vidare inne från sitt rum. Den minsta får till kvällen om det blir värre för nu är det ganska så bra.

Ha en bra kväll // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Var har du dina snorungar idag?

 1. snicksnack skriver:

  ha ha, ja varför har man snorungar på vinden =0)lustigt, min köttfärssås puttrar oxå och jag sitter och smuttar på ett glas vitt./ ha en skön lördag, Kram K

  Gilla

 2. Trollan skriver:

  Det låter som att ni har en ganska mysig lördag, sjukdomstillstånd till trots. Pigga på er nu!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Jo då, det har vi. Man får göra det bästa av situationen. Så länge jag inte anstränger mig så hostar jag lite mindre.

   Gilla

 3. starkskör skriver:

  hahahahaha… barn är bara för sköna ibland!!!! :oDkrya på er!

  Gilla

 4. Andromeda skriver:

  Man får tänka sig för vad man säger… Hoppas ni snart kryar på er och att kvällen blev bra!Kram

  Gilla

 5. Mingla skriver:

  Hahaha.. Tack det behövde jag.. =)Jag hoppas att ni blir friska allt vad ni kan nu och att ni får en fin 1a advent.. Kram från Mingla

  Gilla

 6. Agnetha skriver:

  Idag håller surungen på att hjälpa maken in med ved i källaren, hans humör lär inte bli bättre av det. Undrar vad han räknat ut annars för han kom nyss in och undrade när jag skulle åka med dottern till Willys.BS * Pust* , skönt när andra känner igen situationen.Ha en härlig första Advent !Håller på städa och dona här.Kramas

  Gilla

 7. Epazote skriver:

  klockrent 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s