Nu har även dottern blivit dålig

Nu på morgonen så kom den äldsta dottern och hostade en hel massa och kände sig otroligt trött. Det resulterade i att hon idag håller sig hemma från skolan. Men det var inget lätt val för henne för hon har religionsprov innan lunch och ville gärna göra det. Hon tänker så klart på betygen men det är ju ändå så att om man är sjuk och inte känner att man orkar så får man ett nytt tillfälle veckan efter. Det ska väl inte synas på betygen antar jag för frågorna är säkerligen inte samma som originalet .

Jag ska nog försöka plocka fram lite julsaker idag så det inte blir så stressigt i helgen. Vi har verkligen fullt upp och jag har inte alls tid att bli ännu sämre.

Först blir det dusch, te och lite slappa i soffan framför tv:n.

Ha en trevlig fredag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Nu har även dottern blivit dålig

 1. Tant Otto skriver:

  Usch då…krya på er nu…ta det lugnt lilla groda!!Det blir första advent ändå….jag var influensa sjuk ett år både över jul och nyår…men jag överlevde även det…sov mest och inte gjorde det mig nåt att det var jul….de andra fick klara sig själva…men yngsta dottern ville förstås att jag skulle komma upp en stund för att öppna mina paket…orka knappt så dottern fick öppna medans jag såg på!! Det var en jul att minnas…nyår firade jag blek som ett lakan helt urlakad satt jag i soffan medans de andra skålade in det nya året….2000 var det ….Kraaam och god morgon sköna Groda!!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Mmm jag har också legat sjuk över jul och nyår och det är så himla tråkigt. Jul är något jag verkligen gillar så att va sjuk över jul är ingen hit. Stackare som missade hela början på milleniumsåret.

   Gilla

 2. Ulle-Gulle skriver:

  Usch det är sjuktider för många nu. Lycka till med pyntandet och ha en trevlig fredag. Krya på er!

  Gilla

 3. yrvaedret skriver:

  Sitter här med en grymt seg förkylning som hållit i sig i snart 6 veckor!Hostar så lungorna hotar ramla ut, utan smak och lukt. Lock för öronen och helt slut i kroppen, men ingen feber! Var på Vc i måndags, läkarens dom lät. Röd i höger öra, samt lite vätska.Verkar vara en långdragen förkylning för de flesta.Hoppas hon kryar på sig snarast.

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Fy, vad jobbigt. Det värsta är att läkarna säger oftast bara att man ska ta det lugnt. Det är ingen idé att gå dit förrän man är dödssjuk många gånger. Jag väntar ett tag till 🙂 Hon kommer nog ligga hela dan och antagligen lär det finnas 20 tomma muggar med te inne på hennes rum innan dagen är slut. Hotell Groda kommer INTE fixa disken.

   Gilla

 4. Agnetha skriver:

  Är man sjuk så är man, tjänar inget till att vara på skolan och vara dålig, tar bara längre tid att bli frisk. Ungar idag har hemsk press på sig, de måste prestera om det ska gå bra sedan.BS Tack raring ! Behöver det så turen håller i sig.Bilderna är stulna på nätet, ville ha nåt fint som passar.Ha en underbar dag du med !Kramar

  Gilla

 5. nadia skriver:

  Omproven är aldrig samma som orginalet. Sen så är det väl bättre för betygen att stanna hemma om man är sjuk än att gå till skolan och göra provet när man inte är frisk. Koncentrationen brukar ju inte vara på topp då, och det kan ju resultera i ett sämre resultat än om hon gör provet nästa vecka när hon är frisk.

  Gilla

 6. Madonnan skriver:

  Trist tider när många blir sjuka. Krya på er ordentligt nu!Kram

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Absolut, ska göra vårt bästa. Det känns ganska så ok för min del idag, har liiiite ont i halsen bara men det kan ju vara för att jag hostat så mycket 🙂 Har satt upp adventsstakarna idag men två är paj så det måste inhandlas nya.

   Gilla

 7. Mingla skriver:

  Jag hoppas att ni båda får bli friska nu.. När det gäller religionsprovet så antar jag att det inte bör visa sig på betygen.. Jag tycker att det bör vara en rättighet att få vara sjuk även när man går i skolan.. =)Jag önskar dig i alla fall en fin kväll.. Ta hand om dig nu och se till att ni båda blir friska.. Piggelinkramar från Mingla

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Det är väl klart att man ska kunna få vara sjuk. Annars är det något som inte står rätt till. Men kraven de har är ju otroligt höga idag.

   Gilla

 8. klös i ösregn skriver:

  usch å fy för hosta …krya på er å ha en trevlig helg kram

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Ja, just hosta är inge vidare. Det slutar alltid med att man får ont i hals, huvud, rygg och lungor när man hostat ett tag.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s