Jag har sorg

Min kamera har gått sönder och är inlämnad på lagning 😦

Tänk om det tar MER än 1-2 veckor som de sa? Då kommer jag att få panik, jag lovar. Visserligen kan jag säkert få låna äldsta dotterns kamera vid behov men jag vill ju ha min egen.

Vissa tänker säkert: Men Grodan, det är ju bara en kamera…. Jo, men den är ett måste för mig. Precis som att jag måste ha mobil, nycklar och lypsyl med mig så fort jag ska någonstans. Nu så fattas något och det känns tomt inom mig.

Håll tummarna att jag får tillbaka den snart. // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Jag har sorg

 1. Lennart skriver:

  Men… har de inte besökstider, så Du kan hälsa på den?

  Gilla

 2. Epazote skriver:

  jag förstår dig precis. En dag utan kamera är en dag i sorg. Jag har köpt en mobiltelefon med tämligen bra kamera, den hänger med mig överallt, man vet aldrig var det dyker upp något att ta en bild av. Jag har tillklippta plommoncupcakes. de är färdiga på ett kick om du är intresserad. Det finns ljusgröna på bild om du skrollar ned något inlägg på min sida så ser du cupcakes med lime eller gröna druvor.

  Gilla

 3. Deckargunnar skriver:

  Ajdå..Kameran vill man ju inte vara utan. Hoppas att Du får den snart.

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Japp, det hoppas verkligen jag också. Den perfekta bilden kan ju liksom inte få undkomma bara för att min kamera är inlämnad.

   Gilla

 4. Pinglan skriver:

  Jag ska hålla alla tummar och tår för din och din kameras skull.Önskar dig en fin dag!

  Gilla

 5. Epazote skriver:

  hej igen, jag har lagt upp tre bilder med olika varianter av grönt ihop med lime. Kika in och säg vad du tycker bäst om. vi hörs, jag ska iväg och träna lite nu, sen blir det sömnad hela resten av dagen, något som jag gillar 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s