Mannen vill visa er hur Fröken Groda sover

Jo, jag somnade härom kvällen i hundens säng. Meningen var bara att jag skulle gosa lite och kanske leka litegrann med grabben. Men med en kudde och mannens härliga tröja som täcke så tvärslocknade jag 🙂

Jag fick sen LOVA att inte radera bilderna och dessutom lägga ut dom här. Snacka om att han är elak ibland.

103.JPG

105.JPG

Trevlig torsdag allesammans // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

40 kommentarer till Mannen vill visa er hur Fröken Groda sover

 1. yrvaedret skriver:

  Naaaw så söta ni är båda två!Tycker inte alls han är elak, bara vänlig så vi andra får ta del ;-D

  Gilla

 2. Mingla skriver:

  Jamen titta.. =)Du fick ju låna hanns boll i alla fall.. Söta är ni tycker jag.. Kram till er båda.. ;o)

  Gilla

 3. (nina)katarina skriver:

  Tycker detta var ett ypperligt bra sätt och vila lite!Ha en bra dagKatarina

  Gilla

 4. Ninapinas skriver:

  Mys m vovve. Inte mkt går upp mot det.

  Gilla

 5. Barbro skriver:

  Hundar bara ÄLSKAR att få sova med sin matte ibland.När Gubben snarkar för mycket tillbringar jag hela natten tillsammans med mina. ;o)

  Gilla

 6. onthree skriver:

  Men… lekte du med bollen och ”trasen” innan du somnade? De ligger ju precis vid ditt ansikte…? ;-)Mysigt ser det ut i varje fall, men kände sig inte mannen utkonkurrerad av huden?

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Skojar du??? Han tror att han kommer i andra hand nu för tiden :-/ Jag tror mannen la dom där för attt få sig en bra bild. Det duger inte med mig och hunden, enbart….

   Gilla

 7. klös i ösregn skriver:

  åå så mysigt ni har de ..han har tur han vovven som fått sån omtänksam matte och hussekram

  Gilla

 8. Bokmalen skriver:

  Hi hi, det ser mysigt ut!

  Gilla

 9. Ewa. skriver:

  Det där kunde varit jag =)) Ser mysigt ut tycker jag =)) Totti spydde ner hela sin säng imorse = / så jag ska försöka tvätta allt imorrn i tvättstugan om jag bara orkar … Just nu får en filt duga som hundsäng : / Märks att det börjar bli vinter är kallt på golven här ,, båda hundarna vill ligga mjukt och varmt nu men på sommaren vill dom ligga på golvet för då är det svalt =) Stor Kraam

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Men fy, vad jobbigt. Ja, våran har ingen riktig säng än så han har ett ihopvikt täcke och en filt men han är nöjd med det just nu. Jo, mjukt vill han ligga för han hoppar gärna upp i våran säng vilket han VET att han inte får. I morse räckte det nästan med att mannen tittade på honom för att han skulle masa sig ner 🙂

   Gilla

 10. Fröken Jenny skriver:

  Ser skönt ut=) Jag somnar också hellre på andra platser än i sängen…Trevlig torsdag!

  Gilla

 11. Ullis skriver:

  Ser rätt så mysigt ut..Är du sån att du brukar kunna somna nästan var som helst?Min man somnade i stolen hos frissan en gång..he he..*kram*

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Jo, jag hör nog till den kategorin många gånger. Men när jag MÅSTE sova så har jag dock problem väldigt ofta. Jag har somnat på en ansiktsbehandling en gång och även när jag var och färgade ögonfransarna en gång 🙂

   Gilla

 12. Anna skriver:

  Bättre än så kan man väl inte sova! : ) Vilken ljuvlig schäferhane ni har skaffat förresten! *avundsjuk*

  Gilla

 13. Herr och/eller Fru S skriver:

  Hälsa mannen och tacka för bilderna.På översta bilden ser det nästan (bara nästan) ut som du suger på tummen./Herr S

  Gilla

 14. Annica skriver:

  Myyysigt!=)kram

  Gilla

 15. Hanna hmm skriver:

  Jag brukar somna under köksbordet på fredagarna…UTAN alkohol… så du är fullt normal! ; )Kramar

  Gilla

 16. Trollan skriver:

  Åh vad mysiga ni är 🙂

  Gilla

 17. Herr och/eller Fru S skriver:

  Kan du inte be maken att stoppa in en napp nästa gång, det hade ju blivit en så bra bild. Hade ju verkligen platsat i Trollans kalender.//Herr S

  Gilla

 18. Tant Otto skriver:

  Hahaha vilken rolig bild…jag tycker mannen var snäll jag som la på dig jackan så du slapp frysa…vovsingen måste ha myst lika mycket som du..aSnällt att föreviga denna -stund så vi här fick möjlihghet att se er sova sött…hihi i en hundsäng har jag då aldrig sovit men det ser skönt ut!!ha en go fredag och mys med hela familjen!!kraaam

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Ha ha ha, jag hade visst tagit den själv och mannen var inte såååå glad att jag gjort det för hunden hårar liiiiite. Hunden gillar när man lägger sig bredvid honom, han mår toppen då.

   Gilla

 19. Lindalou skriver:

  Tumme. 😀 Det ser jätteskönt ut. Verkligen.

  Gilla

 20. Ewa. skriver:

  Jo mina hundar smyger också upp i sängen ibland bara det att dom lämnar ju spår efter sig och eftersom den ena är vit och den andra svart så ser man ju vem som är skyldig rätt lätt 😉 Fast dom tror ju såklart dom är supersmidiga =) Kraaaam

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Klart dom är smidiga. Men någon hund i sängen vill jag inte ha. Det är samma om vi äter i vardagsrummet så tror hunden inte att vi märker att han kommer närmare och närmare för varje gång han bara ska resa sig och sträcka på sig :-)) Dom är kloka dom rackarna.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s