Hundens första rackartyg

Vår kära schäferkille är för det mesta väldigt lugnt och sansad och gör oftast som man säger. Han är väldigt sällskapssjuk och är gärna med ÖVERALLT.

När jag duschar sitter han snällt utanför draperiet och väntar. Ibland dyker huvudet in och han ska väl kolla läget så jag tvättar mig ordentligt. Då jag fönar håret så sitter han precis bakom och undrar egentligen vad fasen jag pysslar med. När jag kör med dammsugaren så går han bredvid hela tiden och ser till att ALLA dammtussar sugs in.

Någon vidare vakthund är han än så länge INTE har jag konstaterat. Igår så kittlade mannen mig i sängen och jag ropade efter hunden och skrek hjälp, hjälp, hjälp, och hoppades självfallet att han skulle hoppa upp i sängen och försvara mig. Jo, efter lite träning lär han väl göra det men nu så kom han bara springandes och undrade vad som hände. Det verkade som han mest tyckte det var kul för han gick därifrån viftandes på svansen.

Leka är inte hans största intresse för han vet knappt hur man gör med en boll, pinne eller andra skojiga hundleksaker. Han tror mest man ska slicka på leksakerna. Idag så hittade han dock en sak som han ansåg vara en leksak. En dyr smak verkar han visst ha vår hund. Han fick tag på en mobil som låg på bordet i vardagsrummet och lite tidningar som han hade dragit fram. Vad säger man…. De är söta de små 🙂 Hoppas verkligen att det kan gå på försäkringen eller garantin eller så för det var inte ens VÅRAN mobil. Dessutom var det en nyinköpt mobil som kostar väldigt väldigt mycket.

Det blev en dyr läxa att lära sig. Inga mobiler framme när han själv är i samma rum.

Trevlig onsdag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Hundens första rackartyg

 1. klös i ösregn skriver:

  dax för någon slags drulle försäkring på hunden kanske ..hehehe

  Gilla

 2. Ewa. skriver:

  Fast hundar märker ju skillnad på lek och allvar ,, men han är nog lite för omogen än kanske =)) Neeeej inte en mobil =( jag har ett annat problem med min hon äter sten ,, hon är galen i sten helt besatt jag får plocka sten ur munnen på henne hela tiden och igår höll hon på att svälja en skruv som tur var fick jag ut den ur mun på henne innan den åkte ner =( Hon är inte riktigt klok !! Krramar

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Mmm, ibland undrar man hur han tänker då han går på de dyra sakerna. Stenar är dock ett ganska så vanligt problem har jag hört. Hoppas hon slutar snart så inte tänderna tar för mycket stryk och magen för den delen.

   Gilla

 3. Agnetha skriver:

  Har aldrig haft någon vakthund, de har varit kelgrisar som helst ska pussa på folk. Vår blandis border collie/engelsk setter hon var så mysig och klok, de enda hon visade med önskvärd tydlighet att hon inte gillade var , törs man skriva det ?, utvecklingsstörda (det heter väl nåt annat nuförtiden) och fyllskallar. Då stod raggen rakt upp. Men hon gjorde aldrig någon nåt.BS Det finns mycket att önska av vården ! Dessutom tar det alldeles för lång tid att få nåt vettigt gjort.Ska kika om jag hittar din vovve !Tack vännen och detsamma !Kram

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Dom har ju sina egenskaper våra kära husdjur. Vore bra om dom höll sig till sånt man ändå kan skratta åt och tycka är charmigt 🙂

   Gilla

 4. Maj-san skriver:

  Men vad härligt grodan, en jycke, ser att jag missat lite här inne på bloggen, ler stort. Men scrollade ner och såg en snygg kille, hoppas verkligen att allergin inte poppar upp, och att han ska trivas hos er.Vi gjorde lika när vi övertog Malte för många år sedan, hade honom på prov först, men vi alla, inklusive han själv smälte som smör, och från första stund var vi bästa vänner.stor kram

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Man smälter gärna när man ser ALLA djur men jag försöker att inte fästa mig FÖR mycket så jag inte får värsta problemet om det skulle visa sig att vi inte ska behålla honom. MEN det är svårt.

   Gilla

 5. syfte skriver:

  bubblande skratt, detta gjorde min rottweler hane, han norpade min mobil, och när jag hann se det var det försent…han såg så där oförsående ut, vad har jag gjort?där stod jag och såg in i hans sorgsan hund ögonni vet de ögonen som bara gör att hjärtat smälterkommentar från ovan här..håller jag med om ”drulle försäkring” ingen dum ide´Hanna

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Jo, dom har ju den förmågan 🙂 Alltid ska de se sååååå oskyldiga ut och inte haja något alls. Då är det svårt att bli arg på dom och det tjänar inte mycket till ändå eftersom minnet inte är det bästa på dom. Drulle är ALLTID bra.

   Gilla

 6. Annica skriver:

  Ajdå, kan bli dyrt med en hund med såna dyra leksaker =)kram

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   *suckar och håller med* Men han är söt och charmig så han är förlåten för den här gången. Det ska nog bli ordning på honom också ska du se 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s