En kopp java och en bulle

Det är exakt vad jag behöver och dessutom tänker ta om en si så där 30 minuter. Jag är hur trött som helst och det verkar allt kaffe i världen inte ha någon effekt för.

Senare i eftermiddag ska jag och mannen på utvecklingssamtal med sonen. Jag vet att han har lite problem men det kommer som sagt ändras nu när vi har läxhjälp hemma. Den killen är bara för bra för att vara sann, en riktig trisslott MED vinst.

Hoppas att hunden är trött sen i kväll så jag kan släpa ut honom 🙂 Då kanske han lär sig att man ska låta matte sova på nätterna.

Ska nog be mannen köpa kärleksmums med sig hem sen. Först och främst så är det såååå gott men så har även äldsta dottern namnsdag idag. Grattis till henne…

Ha det gott // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till En kopp java och en bulle

 1. Ewa. skriver:

  hahaha visste väl det var till dig jag skulle klicka in när jag såg rubriken =)) Ja jag är också trött idag , var pigg efter prommisen men nu har jag segat ihop igen .. Det går nog bra med sonen =) Stora kramen

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Ha ha ha, var det för kaffet eller bullen du tog det på? Jag vet att jag är en gottegris nämligen 😉 Blev piggare på kvällen men sen somnade jag som en stock vid 23. Det går bra tycker jag men han har en förmåga att vilja dra ut i vägen, det fanns ju knappt såna där han bodde tidigare. Det ska vi få bukt på….

   Gilla

 2. klös i ösregn skriver:

  å kaffe å bulle ..nu blev jag ju fika sugen 🙂 kram

  Gilla

 3. Camillasrum skriver:

  Ja det finns ju inget som slår kaffe inte 😉 Fast ibland undrar jag om man inte blir tröttare i slutändan 😉 Vilken superfin schäferkille ni verkar ha hittat, såg bilderna i tidigare inlägg.Jättefina färger verkar han ha! Jag blir riktigt avundsjuk då jag äälskar schäfer och haft tre stycken tidigare i mitt liv. NÅN gång ska jag ha en schäfer igen. Hoppas du får en mysig kväll! Kram

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Visst är det så 🙂 Han ÄR jättefin verkligen och nu börjar han känna sig mer hemma också så han börjar visa sitt rätta jag lite mer, sååå charmig. Schäfer är min absoluta favorit också medan mannen har varit lite skeptisk *undrar varför* Men nu verkar de vara riktiga vänner.

   Gilla

 4. Agnetha skriver:

  Jag och maken har varit och : hämtat ny diskmaskin i Mölndal, köpt lite snygga kläder på Allum i Partille och när vi kom hem bar maken ut den gamla diskmaskinen och satte in den nya. Imorron måste jag köpa födelsedagspresent till äldsta barnbarnet. Bara måste orka !!!! Fredag närmar sig med stormsteg.BS Gokväll fröken Groda !Får jag se en bild på din söta vovve då ? Du vet att jag är nyfiken.Kram kram

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Shit vad du har stått i, vad bra jobbat. Resten kommer också gå bra det kan jag garantera. Det finns lite bilder i inläggen innan *pekar neråt*

   Gilla

 5. Annica skriver:

  Grattis till dottern och hoppas utvecklingssamtalet gick bra!kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s