Får jag lov att presentera hunden Obama

Idag var jag och mannen iväg och kollade på en Schäferkille på 10 månader som behövde ett nytt hem. Han behöver lite mer muskler och äta upp sig lite tycker jag men det ska vi nog på bukt på. Vi har bestämt att vi ska ha honom på prov i en vecka för att se om han trivs med oss och att vi även trivs med hans närvaro. Jag har svårt att tro att vi ska tröttna på honom men mannen vill gärna veta att hans allergi inte blommar upp igen och sen självklart så måste hunden få sin chans att säga ifall han trivs i lägenhet. Nu har han varit boende på en gård sen födseln så han kan ju faktiskt ha lite problem med omställningen.

Här kommer lite bilder på killen. Lite svårt att få bra bilder på honom, han var lite osäker i början, men jag lovar att han är riktigt fin när han har fram öronen och visar sitt rätta jag.

037.JPG

026.JPG

043.JPG

049.JPG

Nu jobbar jag så jag förlitar mig på att mannen tar väl hand om killen. Jag som hade bestämt att vår hund, om det skulle vara en hane, skulle  heta Gordon 🙂 Nu heter han ju Obama så jag hoppas att killen är lika vettig som President Obama him self.

Trevlig lördag // Fröken Groda

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Får jag lov att presentera hunden Obama

 1. Ewa. skriver:

  Åhhhhhhhhh =)) Jättefin !!! Mysigt ,, det kommer nog gå jättebra Tess .. Men det kan ju bli jobbigt i början … Stora Kramen

  Gilla

 2. Trollan skriver:

  Han var ju bara hur stilig som helst.Hoppas det går bra med både lägenhet och allergi!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Håller med dig ja, det ska säkert gå bra. Jag hoppas verkligen det. Fick nyss ett mms av mannen och det verkar gå bra än så länge 🙂

   Gilla

 3. Ewa. skriver:

  Pusse gosekillen från mig =) Ps ,, Leylla tyckte han var snygg !!! =) Ds ..

  Gilla

 4. klös i ösregn skriver:

  å så fin han är …hur går de ihop med katten då ??kram

  Gilla

 5. Pinglan skriver:

  Det är en fin hund! Hoppas provveckan går bra och att ni trivs tillsammans.Kul med en ny familjemedlem.Önskar dig en härlig söndag!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Jag hoppas också att det går bra. Det är så trevligt med hund tycker jag 🙂 Han har sköt sig efter, nästan, alla regler än så länge.

   Gilla

 6. Trollan skriver:

  Hur går det med hund och allergi och allt? Hoppas det är lugnt!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Det går bra än så länge. Mannen känner ibland, eller hela tiden vet inte riktigt :-), att det är lite tungandat. Men jag hoppas att det ska gå bra.

   Gilla

 7. Maria skriver:

  Ojjj, vad söt man kan vara och jag vill oxå ha en hund men tror inte maken vill det. Sonen önskar en hund i julklapp!!!! Han är 3 år.Det kommer nog att gå bra, ska han följa med på jobbet?

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Han är jättefin 🙂 Du får köpa honom en liten ullboll till jul så ska du att även mannen smälter. Nej han är hemma med mannen och det går super. Dom är bästa polare redan 🙂

   Gilla

 8. Agnetha skriver:

  Vilken liten go knähund ! Vad kan man mer begära ? Han är jättefin !!!!!Förut hade jag svårt för schäfrar men en fd pojkvän åt yngsta dotra hade en jätteschäfer som var perfekt fostrad och han är så mysig och lätt att ha hand om. Så han har botat mig kan man säga.BS Det finns mycket att önska av vården ! Dessutom tar det alldeles för lång tid att få nåt vettigt gjort.Ska kika om jag hittar din vovve !Tack vännen och detsamma !Kram

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Han är helt underbar. Riktigt snäll och go, när HAN vill. Han är som sagt en liten tonåring som är uppväxt ute på landet och bott i hundgård så det är en liten omställning att flytta in i en lägenhet och inte kunna gå ut när man vill. Men det ska ju gå att jobba med.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s