Så här ser det ut där jag är

När jag vaknade så insåg jag snabbt att jag var sen till jobbet. Inte så pass sen att jag skulle komma FÖR sent utan sen med allt som måste göras innan jag åker. Till jobbet kom jag 2 minuter efter arbetsdagens början så ingen fara där direkt.

Springer in i duschen och tar en FÖR lång dusch, återigen. Jag kan duscha i en timme om jag har möjlighet för det är så grymt skönt. När jag torkat mig så inser jag att jag har 15 minuter på mig att klä på mig, borsta håret som dessutom är blött och borde ha fönats, borsta tänderna och åka till jobbet. Att åka till jobbet tar ungefär 7 minuter, beroende på trafik och hur mycket tur man har vid rödljus. Detta betyder att allt annat fick ta max 8 minuter *suckar*

När jag ska rusa ut genom dörren så stressar jag fram ett HEJ till mannens ass och frågar hur det är med honom. Jo tack bra säger han men utsikten är ingen höjdare.

Nä hä, frågar jag stressat och kollar mot fönstret dit han pekar. SNÖÖÖÖ, men vad fasen jag som är sen som det är, säger jag då. Springer ner till bilen och sopar bort så mycket jag anser mig ha tid till och åker iväg. Det som är så bra är att mannen satte på vintertassarna på båda bilarna i veckan, härligt.

161.JPG

Så här såg det ut från min bil när jag åkte till jobbet i morse. Det är väl ändå lite tidigt för snö nu.

160.JPG

 Sen vill jag passa på att gratta min syster som fyller år idag, Ett stort GRATTIS Carina :-))

Ha en bra dag i det vita vädret // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Så här ser det ut där jag är

 1. imsy skriver:

  Ja nu är det VÄDER där ute! Jag har inte bytt däck än så jag får snällt hålla mig hemma.Varm imsykram!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Vi var väldigt tidiga i år, tack vare mannen som vanligt 🙂 Då får du ta en härlig dag framför tv:n kanske. Efter tio den här veckan har ett intressant tema, hemlöshet.

   Gilla

 2. Pinglan skriver:

  Grattis till din syster!Jaaa, nu har snön kommit. Bra att ni har bytt till vinterdäck. Mannen och jag ska byta däck idag.Ha en riktigt bra arbetsdag och en skön fredag och helg!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Ska försöka komma ihåg att ringa till henne sen bara så hon inte blir ledsen… Ska ha en bra dag och helgen, ja då jobbar jag :-((

   Gilla

 3. Agnetha skriver:

  Oj, vad mycket snö ! Menar för den här tiden på året, tycker det är väl tidigt. Vi har bara såna kassa odubbade vinterdäck, men vi ska köpa dubbade nu i vinter de vi har är rena dödsfällan trots att de är rätt nya. Ha det bra på jobbet !BS God morgon !Tycker jag verkligen ni ska göra, ska du se ni blir piggare och mår allmänt bättre.Tack goa vän !Hoppas jag du med får !Kram

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Jag har dubbar på den lilla bilen men jag vet inte hur det är med den stora *klurar* Det är nog samma på den tror jag. Nästa år kommer vi få lov att köpa nya till båda bilarna. Inga billiga saker heller har jag lärt mig.

   Gilla

 4. Ewa. skriver:

  Ja fy vilken start på helgen burrr !! Hoppas ni får en fin helg nu =) Väntar på lite snack info =) Ha det bäst sötaste Kraaam och kör försiktigt !

  Gilla

 5. mogi skriver:

  Oj, vilken snö ni fått..Det där med ”tidsnöd” brukar sällan drabba mig utan jag är snarare oftast ute i fööör god tid. Men när det väl händer så är det just sådana där saker som gör en extra uppstressad… dvs att bilen har ”stenhård” frost på rutan, krånglar vid start osv. Mycket irriterande… men så länge man inte öppnar på ett ställe (förskola) så brukar det lösa sig om man är några minuter sen…Kör nu försiktigt även om du har vintersulorna på!!!Ha en fin helg (trots jobb)!! Kraaam från Mogi

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Mmm, det börjar dock töa bort redan, skönt. På morgonen så är det nästan jämt så här, jag är värdelös. Annars är jag alltid ute i god tid. Kör alltid försiktigt *hostar’ och att vintertassarna är på betyder inte att man gasa på lite extra.

   Gilla

 6. Tant Otto skriver:

  Shit va snö….inget jag vill ha ännu….tur du hann till jobbet…trots snökaos och lite för långh dusch….snö finns inte i min värld än…det går FET-bort!!lilla Ha en underbar helg Miss frog

  Gilla

 7. Trollan skriver:

  Oj, sitter stressen från morgonen i ännu? Jag blev nämligen stressad av att läsa detta så det kändes så :)Snö är väl härligt? Det kan ni där nere behålla så att vi här uppe slipper den ;)Ha en finfin helg!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Ha ha ha, jag börjar kanske varva ner lite nu. Måste nog ta mig en kopp kaffe till först innan jag är helt återställd. Morgonen var inge kul alls. Nej då, vänta bara Trollan snön är på väg till dig med ;-))

   Gilla

 8. klös i ösregn skriver:

  herre gu ..ser ju ut som i norrland heheheh å här bara några timmar ifrån sthm har vi inge snö å sol i dag 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s