Ett väder att hata

Jag gillar verkligen inte regn. Det är blött och kallt och det tränger in under alla kläder såvida man inte drar igen luvan på regnjackan ORDENTLIGT. Nackdelen då är att så fort man kollar åt sidan så ser man inte det man vill se, utan bara insidan på regnjackans luva 😦

Idag är jag ledig och har inga större planer på att ta mig ut faktiskt. Det blir nog en dag framför datorn eller tv:n tror jag. Ska dock över med lite kläder till kidsen senare men då hoppas jag att det slutat regna.

När jag gick upp i morse så meddelar mannen mig dessutom att varmvattnet är avstängt så någon välbehövlig dusch blev det inte. Bara en riktig snabbis under armarna och det var kallt nog. Håret får klara sig till i kväll även om jag tycker annorlunda. Vilken tur att jag är ledig idag, annars hade det varit mössa som gällt inne och det hade kunnat bli lite varmt kanske 🙂

Mannen är iväg en sväng på sjukgympa och jag hoppas innerligen att han köper med sig lite kärleksmums till kaffet sen.

Ha en bra dag // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Ett väder att hata

 1. Helena skriver:

  Jag gillar inte heller regn. Det ska vara sol jämt. Så det så!Kram

  Gilla

 2. imsy skriver:

  Hoppsan då! Jag som vill ha ännu mera regn!Kram!

  Gilla

 3. Ullis skriver:

  För att inte tala om den jä**a blåsten:-((((.*värmande kram*

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Den gör det hela ÄNNU värre. Idag har inte varit skoj. Vi var ut en sväng och det var i alla fall ganska så varmt ute.

   Gilla

 4. Freedomtravel skriver:

  Jo, det kunde ju vara bättre… genomblöt och ett paraply som vänds ut och in… 😦

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Ungefär, de 2 jag har hittat den här veckan har på ett eller annat sätt varit trasiga på grund av just det du säger.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s