Göteborg – Del 2 – Konserten

Efter en god middag som bestod av enorma räkmackor så var det dags att bege sig till konserten.

053.JPG

Det var hyllningskonserten till Queen, Champion Of Rock, vi skulle kolla på. Vi var ju och tittade på musikalen på Cirkus för några veckor sedan men vi konstaterade snabbt att den här versionen var MYCKET bättre. Väl värd resan ner.

049.JPG

Det var inte fullt på Scandinavium men den halvan som de hade riggat upp scenen för var ganska så full på folk 🙂 Lite konstig såg det ut att vara men det gjorde inte så mycket då det kändes litet för scenen kom ju automatiskt ganska så nära alla.

050.JPG

Vi hade bra platser tycker jag, rad 4 strax höger om scenen, eller vänster, beror ju på hur man ser på saken. Från scenens sida så var det höger….  Alldeless lagom avstånd men jag önskar jag hade bättre teleobjektiv på min kamera 🙂

068.JPG

060.JPG

059.JPG

075.JPG

Huvudartisten Peter Johansson var suverän och hans två gästartister likaså. Det var Jessica Andersson och Jenna Lee-James och den sistnämnda var klart bäst av tjejerna. Har ni möjlighet att få tag på biljetter så ta den.

To be continued // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Göteborg – Del 2 – Konserten

 1. Tant Otto skriver:

  Härligt…Queen …så bra…har aldrig varit på rockkonsert..fast jag har varit med i Toner för miljoner kören 3 ggr i Stockholm..2ggr i globen och tredje gången en julkonsert i en kyrka nå stans i Stockholms city!! Det var det så spännande att vara en del av konseren…att vara så nära artisterna..Peter jöback, Jonas Gardell, Orup, Lisa Nilson, Lena PH, Glennmark, Putte Wickman, Louice Hoffsten, Carola…mm mm….vi hade alla hörlurar så artisterna kunde viska till oss om de ville…Kraaaam!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Aha, det har jag tänkt på att det vore lite häftigt att gå på. hi hi hi, var det några som viskade till er då?

   Gilla

 2. Annica skriver:

  Oj så kul det ser ut, jag har faktiskt aldrig varit till Göteborg – kanske måste ändra på det nu?Ha en fortsatt bra kvällkram

  Gilla

 3. Ewa. skriver:

  Åh vad härligt allting såg ut vilka mackor och desserten ummm =)) Fin bild på er också ,,, stor kraaam

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s