Tänkte jag skulle uppdatera om jubileumet

Nu vet jag väl inte om det är ett så stort jubileum men hur som helst  så tycker jag att ALLA sådana här saker är jubileum 🙂 Låter mycket roligare och finare dessutom.

Jag ska börja med lite annat först bara….

061.JPG

Just för tillfället så sitter jag på Huddinge Tennis och kollar när sonen spelar tennis. Han spelar 2 gånger i veckan och det här är första passet, eller andra, beror på hur man ser på saken. Han hade även första passet i fredags. Ja jag antar alla hajar, 2 pass och det måste vara första gången för båda passen. Nog med kackel om det tycker jag. Det verkar vara ett bra gäng, de är bara 3 killar och har 1 tränare som verkligen ligger på dom. Ingen rast ingen ro säger man ju 🙂 Dessvärre hittade sonen inte sitt vanliga racket så han kör med ett gammalt nybörjarracket men det går bra ändå när det bara är tillfälligt.

002.JPG

I fredags var jag med jobbet på Gröna Lund och kollade på HoffMaestro. Det var väl så där, inte direkt my cup of tea. Det var inte en enda låt jag hört tidigare och kikade man runt så var målgruppen nog 15-20 år yngre fans.

004.JPG

Det regnade lite smått och jag hade just den här gången inte min regnjacka med mig. Så otroligt typiskt när den hänger med jämt och ständigt annars. Kallt blev det men det var inget som verkade bry de 15 000 glada och skrikande fansen. I går hörde jag att det dessutom var 4000 som inte ens kom in för det var fullt på Grönan. Det var väldigt många unga där och de tyckte jag lite synd om för de for runt som vantar mellan alla som var lite större. Jag är glad att jag slapp oroa mig för den äldsta dottern, hon var inte där tack o lov. Frågan är om hon har planer på att åka dit nu på fredag för då är det Europe. Jag har en grym lust att åka så vi får väl se vad som händer. De 2 mindre kidsen tycker jag är för små om det skulle bli lika som i fredags.

Nu kom en tennismamma sen förra året så jag ska nog vara lite social mot henne. Jag kanske hinner med att berätta om gårdagen lite senare idag, innan vi sticker iväg på de andra planerade sakerna.

Ha det gott // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tänkte jag skulle uppdatera om jubileumet

 1. Helena skriver:

  Jag har så dålig koll på vad som händer i vår stad. Jag har hört HoffMaestro på radion ibland, tycker de låter ganska bra. Sonen gillar dem men han är ju 17 så han är väl rätt målgrupp! :)Kram

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Det är lätt hänt att man missar saker i sin egen stad. Jag läser jämt Metro och City, då blir man relativt uppdaterad. Sen kollar jag gärna AlltOmStockholm.se också.

   Gilla

 2. Trollan skriver:

  Jag är gammal, men jag har inte ens hört talas om HoffMaestro :DKul med tennis! Det skulle man spela lite då och då för att få fart på döfläsket.

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Då är vi gamla båda två Trollan 🙂 Tennis skulle jag också kunna tänka mig. Röra på sig ska ju tydligen vara bra säger dom :-)))

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s